- 00:01 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 23.06 22:38 Ломаченко відреагував на ракетний обстріл рідного міста: про російських нелюдів ані слова
- 23.06 22:27 Чи варто купувати дві однакові речі різних кольорів: у пріоритеті колір, який освіжає
- 23.06 22:00 Королівські ласощі: готуються дуже просто
- 23.06 21:31 «Брудом поливають ті, які у своєму житті нічого не досягли!»: новий образ Тіни Кароль не залишив байдужими українців
- 23.06 21:02 Не викидайте гнилі помідори: можете використати їх у саду
- 23.06 20:35 Майже три роки чекали на диво: в бою на Донеччині загинув слюсар із Черкащини
- 23.06 20:07 Картопляний салат з яйцями: простий та смачний рецепт, який точно вам сподобається
- 23.06 19:44 Зможуть використовувати до 800 «Шахедів»: рф у рази збільшує виробництво дронів
- 23.06 19:19 Чекають страшні випробування: популярна акторка заспівала гімн на вершині Говерли
- 23.06 19:18 «росія знущається з пам'яті загиблих»: глава МВС — про обмін тілами та цинізм ворога
- 23.06 19:04 Дівам — «Трійка жезлів» та підбиття підсумків, Скорпіонам — «Сонце» та заряд енергії: Таро-прогноз на вівторок, 24 червня
Дуже смачний крем-суп: без вершків та смаження овочів

Весна — період, який дарує нам свіжу зелень та овочі, зокрема дуже популярну зараз в Україні спаржу.
Приготуйте крем-суп із спаржі. Це дуже смачно та ароматно. Почастуйте таким супом рідних та близьких — їм напевно сподобається. Подавайте естетично, як у ресторані. Це додасть страві апетитного вигляду. Атмосфера обіду завжди важлива — і про це ніколи не варто забувати. Привчайте дітей до естетики з раннього дитинства. Коли вони виростуть, то оцінять ваші старання.
Кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова поділилася рецептом спаржового супу-пюре. Готується він без смаження овочів та без вершків.
Дуже ніжний спаржевий суп
- 5 шт. спаржі
- Цибуля-порей
- 1 цибулина
- 3 картоплі
- Сіль
- Перець
- Улюблені спеції
- 20−30 г гарного вершкового масла
- Оливкова олія та свіжа зелень — для подачі
Відварити картоплю до напівготовності. Додати решту інгредієнтів. Коли все готове, подрібнюємо блендером. При подачі можна додати перчик чилі, оливкову олію, свіжу зелень та сухарики.
І смачного!
Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом горіхово-макового пирога.
Фото з альбому Елли Іванової
669Читайте нас у Facebook