- 16:27 «Треба шукати союзницькі мости для того, щоб Україна зайнялась своїм ядерним озброєнням», — Володимир Горбулін
- 16:20 МОЗ замість справедливого регулювання обмежилося вибірковими домовленостями, — експерт про ціни на ліки
- 16:20 У Білгород-Дністровському є загиблі після удару балістикою, під завалами шукають людей
- 16:05 Оригінальний сніданок від Пави: готується за 10 хвилин, а виглядає на всі 100!
- 15:43 Це лише початок: Трамп заявив про знищення ядерних центрів Ірану
- 15:37 Співбесіди з претендентами на посаду директора БЕБ: міжнародні експерти приголомшені «доброчесністю» кандидатів з НАБУ
- 15:21 Він це усвідомить лише у разі краху: американський генерал переконаний у поразці путіна
- 15:19 Останнє санкційне попередження: хто наступний у черзі після Дмитрука й Ряшина?
- 14:53 Забудете про шкідників та хвороби: простий та ефективний спосіб захистити полуницю на грядці
- 14:52 Відчай і втома: зірки відреагували на чергову російську комбіновану атаку по Києву
- 14:23 Трамп послав потужний сигнал Китаю та росії — ЗМІ
- 14:17 Близнюкам не бажано влазити у борги, а у Терезів та Левів можливий несподіваний бонус: фінансовий гороскоп на тиждень 23 — 29 червня
Незвичайний соус з квашених овочів: смачно так, що не відірватися

Навесні та влітку хочеться перших свіжих овочів. І напевно у кожного в холодильнику стоять у баночках квашені овочі, які поступилися місцем свіжим. Але з цих квашених овочів можна приготувати чудовий соус — такий, що не відірватися. Цей соус смачний та ароматний. Готуйте із задоволенням! До речі, ферментовані овочі зараз у тренді у всьому світі. Коштують у ресторанах вони недешево. А приготувати їх самим бюджетно та просто. Крім того, перевага домашньої їжі полягає в тому, що вона натуральна, а це дуже важливо.
Кулінарна Елла Іванова поділилася рецептом, який варто взяти до уваги. На її думку, можна додавати ті ферментовані овочі, які у вас є. Це може бути й фенхель, і морквина, і імбир… Будьте креативні — відкривайте нові смаки!
Ферментований соус
Мочене яблуко
Квашена капуста
Ферментований часник
Перець чилі
Цукор, кленовий сироп чи мед за смаком
Подрібнити за допомогою блендера ферментовані овочі та перець чилі, додати за бажанням цукор, кленовий сироп або мед. Помістіть соус у баночку та зберігайте у холодильнику.
І смачного!
Раніше Елла Іванова розповіла, як приготувати дуже смачний крем-суп — без вершків та смаження овочів.
Читайте також: Фантастично смачний соус: готується швидко та просто
Фото Елли Іванової
272Читайте нас у Facebook