- 14.06 22:26 Три аксесуари, яким ви подякуєте в подорожі: це зручно і комфортно
- 14.06 21:59 Мариновані огірки на будь-який смак: простий рецепт від гастроблогера
- 14.06 21:30 «Я завжди оберу тебе, крихітко»: суперечка Брукліна Бекхема з Девідом та Вікторією набула серйозних обертів
- 14.06 21:01 Півонії в’януть у вазі: з цим трюком вони радуватимуть вас довше
- 14.06 20:45 «Українські фарфористи створили галерею неймовірних образів вишивальниць», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 14.06 20:32 «Вирушаю „на нуль“. Поки мені не дзвони»: захисник із Сумщини отримав смертельне поранення в бою
- 14.06 20:16 «Живий Нострадамус» зробив похмуре передбачення про майбутнє Меган Маркл
- 14.06 20:05 Галета з грушею і горгонзолою: сміливо подавайте на святковий стіл
- 14.06 20:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 14.06 19:54 Дівам — «Зірка», Стрільцям — «Закохані», а Козорогам — «Мир»: Таро-прогноз та поради карт на 15 червня
- 14.06 19:44 Окупанти похвалилися «труною на гусеницях» на Курському напрямку
- 14.06 19:16 Скоро чекайте на нову соціальну допомогу: хто зможе з липня отримувати по 4500 грн щомісяця
Редиска по-грузинськи від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго

Український кулінар Іван Янюк, якого в ЗМІ іноді називають «скромним красенем», вирішив здивувати своїх читачів незвичною редискою по-грузинськи.
Для приготування маринованої редиски знадобиться:
1. Редиска — 500 г.
2. Кріп — 10 г.
3. Петрушка — 10 г.
4. Часник — 4 зуб.
5. Перець горошок 0,5 ч/л.
6. Цукор — 1 ч/л.
7. Сіль — 1 ч/л.
8. Оцет — 2 ст/л. (9%)
9. Олія — 2 ст/л.
10. Вода — 80 мл.
11. Перець Чілі — по бажанню.
Приготування:
Редиску помити, очистити й побити.
У миску з редискою додати дрібно порізану зелень та часник.
Сковорідку розігріти, покласти в неї перець горошок, щоб він краще відкрив свій аромат.
В миску з редискою додати розігрітий перець, цукор, сіль, оцет, олію й залити холодною водою.
Можна також додати, за бажанням, трохи перцю чилі.
Все добре перемішати, щільно закрити харчовою плівкою й відправити маринуватись у холодильник приблизно 1,5 — 2 години.
Раніше ми розповідали, як готує салат з маринованої редиски блогерка Ольга Матвєй.
909Читайте нас у Facebook