- 14.06 22:26 Три аксесуари, яким ви подякуєте в подорожі: це зручно і комфортно
- 14.06 21:59 Мариновані огірки на будь-який смак: простий рецепт від гастроблогера
- 14.06 21:30 «Я завжди оберу тебе, крихітко»: суперечка Брукліна Бекхема з Девідом та Вікторією набула серйозних обертів
- 14.06 21:01 Півонії в’януть у вазі: з цим трюком вони радуватимуть вас довше
- 14.06 20:45 «Українські фарфористи створили галерею неймовірних образів вишивальниць», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 14.06 20:32 «Вирушаю „на нуль“. Поки мені не дзвони»: захисник із Сумщини отримав смертельне поранення в бою
- 14.06 20:16 «Живий Нострадамус» зробив похмуре передбачення про майбутнє Меган Маркл
- 14.06 20:05 Галета з грушею і горгонзолою: сміливо подавайте на святковий стіл
- 14.06 20:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 14.06 19:54 Дівам — «Зірка», Стрільцям — «Закохані», а Козорогам — «Мир»: Таро-прогноз та поради карт на 15 червня
- 14.06 19:44 Окупанти похвалилися «труною на гусеницях» на Курському напрямку
- 14.06 19:16 Скоро чекайте на нову соціальну допомогу: хто зможе з липня отримувати по 4500 грн щомісяця
Салат з редиски «Хвилинка» від Ольги Матвєй: молоточком розбивати нічого не потрібно

Страви з редиски популярні особливо навесні. Різні салати, бита редиска, редиска з огірками та сметаною — звичні та улюблені багатьма закуски.
Блогерка Ольга Матвій запропонувала свій рецепт салату з маринованої редиски, який називається «Хвилинка».
Інгредієнти:
Редиска 0,5 кг
Сіль 0,5 чайної ложки
Цукор 0,5 чайної ложки
Перець
Часник 3−5 шт
Зелень
Оцет 9% 1 ст. ложка
Олія 20 мл
Приготування:
Редиску нарізати кільцями не дуже тонко, щоб вона добре промаринувалась.
Скласти у судочок, в якому вона маринуватиметься.
Посипати редиску сіллю, цукром та меленим перцем. Видавити зубчики часнику.
Додати зелень — кріп, петрушку, але не зелену цибулю. Додати соняшникову олію та 9% оцет.
Все перемішати та накрити кришкою.
Маринуватися редиска може у холодильнику або на столі, за бажанням, 3−4 години.
Такий смачний салат чудово підійде до будь-якого гарніру, вважає господиня.
Нагадаємо, відома львівська фудблогерка Лілія Цвіт поділилася цікавим рецептом італійської фокаччі.
1547Читайте нас у Facebook