- 15:43 Це лише початок: Трамп заявив про знищення ядерних центрів Ірану
- 15:37 Співбесіди з претендентами на посаду директора БЕБ: міжнародні експерти приголомшені «доброчесністю» кандидатів з НАБУ
- 15:21 Він це усвідомить лише у разі краху: американський генерал переконаний у поразці путіна
- 15:19 Останнє санкційне попередження: хто наступний у черзі після Дмитрука й Ряшина?
- 14:53 Забудете про шкідників та хвороби: простий та ефективний спосіб захистити полуницю на грядці
- 14:52 Відчай і втома: зірки відреагували на чергову російську комбіновану атаку по Києву
- 14:23 Трамп послав потужний сигнал Китаю та росії — ЗМІ
- 14:17 Близнюкам не бажано влазити у борги, а у Терезів та Левів можливий несподіваний бонус: фінансовий гороскоп на тиждень 23 — 29 червня
- 14:03 Санкції в Україні замінили правосуддя: французькі ЗМІ
- 13:36 У Польщі бомж викрав українку і кілька днів з неї знущався
- 13:22 «Зрадили дипломатію»: в Ірані заявили про відповідь на удар США
- 12:59 В Україні суди блокують банківські картки боржників щодо комуналки: що кажуть юристи
Кіш лорен з курятиною і лісовими грибами: цією смакотою точно здивуєте гостей

Відкритий французький пиріг із пісочного тіста з начинкою з курячого філе та грибів із цибулею, а також із вершково-сирною заливкою. Кіш з куркою та грибами виходить смачним та ситним, ділиться кулінар Віктор Угорчук.
Тісто:
- 300 г борошна,
- 100 г масла,
- 1 яйце,
- 3 ст. ложки холодної води,
- по 0,5 ч/ложки солі і цукру.
Наповнювач:
- 1 крупна цибулина,
- 0,5 моркви,
- 300−350 г відварених і заморожених лісових грибів (білі і маслюки),
- 150 г твердого сиру,
- 1 куряче філе,
- сіль, перець за смаком,
- олія для смаження.
Заливка:
- 50 г тертого сиру,
- 250−300 г сметани,
- 2 яйця,
- зелень кропу і петрушки.
Приготування:
Тісто замісити, помістити до холодильнику. Підсмажити на олії дрібно порізану цибулю і натерту моркву, додати порізану на кубики курятину і смажити до випаровування вологи. Окремо посмажити розморожені гриби. Все змішати разом з натертим сиром, посолити і поперчити.
Тісто розкачати і помістити у форму, вирівняти бортики, наколоти виделкою низ і бортики і запікати 10 хв у духовці. Тим часом приготувати заливку зі сметани з яйцями, сиром і зеленню. Також поперчити і підсолити.
Начинку викласти на тісто, полити заливкою. Випікати 35 хв при t 180 °.
Нагадаємо рецепт яєчних мафінів — для начинки підійде все, що є в холодильнику.
241Читайте нас у Facebook