- 22:26 Як їсти картоплю фрі в ресторані: знання етикету дозволить вам почуватися комфортно
- 21:59 Дивовижний пиріг без яєць та вершкового масла: рецепт відомої кулінарки простий у втіленні
- 21:29 «Припиніть це лайно!»: Джастін Бібер сильно розлютився під час зустрічі з папараці
- 21:00 Включіть у свій раціон: це найкращі трави для контролю високого рівня цукру в крові
- 20:59 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20:34 «Аби всі були такі, як він, то вже давно була б перемога»: на Курщині загинув захисник з Вінниччини
- 20:08 Вареники з сиром на пару: порадуйте родину ситною вечерею
- 19:51 Застрелив дружину і наклав на себе руки: кривава сімейна драма розігралася на одній з вулиць Житомира
- 19:43 У ЗСУ «засвітився» рідкісний трофей з вдв рф: такого ще не траплялося
- 19:18 Україна зробила перший крок до реалізації угоди з США про видобуток корисних копалин
- 19:04 Це шо, моя жінка вагітна?: коханий відомої телеведучої відреагував на новину про дитину
- 19:03 Скорпіонам — «Самітник» та пошук відповідей, Водоліям — «Колісниця» та контроль над емоціями: Таро-прогноз на 18 червня
Яєчні мафіни для перекушування: для начинки підійде все, що є в холодильнику

Шеф-кухарка Валентина Кущ (Валя Саєнко), яка розповіла про приготування маринаду для шашлика, поділилася рецептом яєчних мафінів.
«Всім привіт! Готуємо сніданкові яєчні мафіни або кіш лорени без тіста. Швидкий сніданок або перекус, який зручно взяти з собою. Для начинки можна брати будь-що, що є в холодильнику», — написала вона.
Інгредієнти:
Яйця — 4 шт;
Вершки 15% - 100 г;
Сіль, перець, сухий часник або прованські трави. Улюблені спеції
Борошно — 10 г;Для начинки:
Шпинат — 25 г;
Курка філе копчене — 50 г;
Перець болгарський — 40 г;
Сир твердий — 80 г;
Шампіньйони- 6 штСпосіб приготування:
«Для заливки. Змішаємо всі інгредієнти і добре перемішаємо до однорідності. Для начинки. Овочі та курку нарізаємо кубиком. Сир натираємо. Шампіньйони я обсмажила, щоб позбутись зайвої вологи. В силіконові формочки (якщо потрібно, то змастіть трішки олією), викладаємо нашу начинку і заливаємо заливкою. Випікаємо при 180 приблизно 15−20 хвилин. До румяності. Мафіни трішки виростуть, але після охолодження впадуть і це нормально! Готово! Смачно як гарячими так і холодними», — написала Валентина Кущ.
Вона додала, що рецепт супер універсальний і брати можна що завгодно.
«Ще раз кажу, що рецепт супер універсальний і брати можна що завгодно. Сир, ковбаску, овочі, зелень. Все що любите, все що залишилось в холодильнику і все що хочеться», — написала вона.
Як писали «ФАКТИ», раніше відома українська кулінарка Ліза Глінська розповіла, як приготувати мафіни з яблуками та штройзелем.
209Читайте нас у Facebook