- 17:11 Частина українців можуть отримати надбавку до пенсії у розмірі 5050 грн: хто має право
- 16:51 Закарбовую кожну мить: популярна співачка зустріла брата-військового
- 16:43 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 16:23 Китай хоче, щоб Україна стікала кров’ю: генерал про підлу теорію Пекіну
- 15:53 Харпер Бекхем сподівалась, що Нікола Пельтц стане їй сестрою: що відомо про важку психологічну ситуацію в сім’ї Девіда та Вікторії
- 15:24 Чи буде євро дорожче 50 гривень: банкір розповів, що на це може вплинути
- 14:53 «Китайський Нострадамус» зробив прогнози на 2025 рік, і вони почали збуватись
- 14:23 «Ми мусимо це зробити»: Трамп наказав надіслати більше зброї Україні
- 14:22 Китайська зброя воюватиме проти України за допомогою КНДР: окупанти тренуються стріляти з нового міномету
- 13:52 Знайте, куди сипати «секретний засіб»: як очистити унітаз без смердючої «хімії»
- 13:21 Ціни на курятину та яловичину зросли: як і чому зміниться вартість м’яса до осені
- 12:56 «Справжня королева»: Дженніфер Лопес продемонструвала фігуру в купальнику і «запалила» соціальні мережі
Книга рецептів
15:41
—
26 травня 2025
Курячі стегенця на овочевій подушці: просто і неймовірно смачно

Фудекспертка Світлана Левицька, яка раніше поділилася рецептом дієтичної та смачної тушкованої фасолі, запропонувала фоловерам приготувати страву з курятини — стегенця на овочевій подушці.
Про процес приготування вона розповіла на своїй сторінці у соцмережі, додавши, що страва готується дуже просто і виходить неймовірно смачною.
Інгредієнти:
- Капуста — один середній качан;
- Морква — одна велика;
- Цибуля — одна велика;
- Томатна паста — 140 г;
- Сметана — 350 г;
- Стегенця — 2 кг;
- Сіль, перець, улюблені спеції для курки;
- Олія для збризкування курки;
- Зелень для подачі.
Читайте також: Так курячі стегенця ви ще не готували: лише два інгредієнти і без олії
Приготування:
- Овочі нашикувати, додаи сіль та перець, томатну пасту, сметану та вимішати.
- Викласти в деко та запікати. Якщо капуста стара і тверда, то запікати 30 хвилин, а потім перемішати та викласти зверху приправлені спеціями та збризнуті олією стегенця. Якщо капуста молода, то стегенця викладають одразу.
- Запікати при 180 градусах близько 40 хвилин до готовності стегенець.
Рецепт кіша з куркою та лісовими грибами читайте на нашому сайті.
Фото — скріншот
705Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів