- 10:23 Смертельні розваги: дитина загинула в аквапарку на Полтавщині
- 09:59 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 09:31 Ми не зупинемо росію, перетворюючись на її копію: журналістка про відсутність справедливості в державі
- 09:06 Вночі ворог ударив по Дніпропетровщині та центру Херсона
- 08:41 Потужний буревій обрушився на Харківщину, є постраждалі
- 08:17 Дівам — шанс на перезавантаження, а Скорпіонам — віщі сни: на що чекати всім знакам Зодіаку 13 липня
- 12.07 22:28 Як знайти на блошиному ринку раритет: удача може бути зовсім близько
- 12.07 22:01 Неймовірне яблучне морозиво: готується швидко — з'їдається ще швидше
- 12.07 21:31 Це неправильно розуміють: Сара Джессіка Паркер зізналась, чому не коментує політику
- 12.07 21:02 Найкраща олія від болю в суглобах: обов’язково додайте у меню
- 12.07 20:45 «Посуд з цими образами символізує надію на краще життя», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 12.07 20:33 Сім місяців рідні сподівались на диво: на сході поліг захисник із Чернігівщини
Ситний суп із м’ясними кульками — простий і смачний рецепт

Без вершків і смаження овочів можно приготувати смачний крем-суп. А складовими цієї чудової першої страви, яка точно сподобається і дітям, і дорослим, є фрикадельки, ніжна основа та простий рецепт. Насичений смак супу та кремова текстура завдяки кокосовому молоку роблять цю страву незамінною у вашому меню. Як пише видання Kuchnia, суп з фрикадельками та шпинатом легко готується та чудово насичує, а його неперевершений смак стане улюбленим у вашій родині.
Інгредієнти:
• 500 г фаршу з індички
• свіжий чебрець
• 1 суха пшенична булочка
• 1 яйце
• ½ склянки молока
• 1 велика цибулина
• банка кокосового молока (400 мл)
• 2−3 картоплини
• упаковка шпинату (250 г)
• сіль, перець, гранульований часник
• мускатний горіх
Приготування:
1. Замочіть булочку у молоці, щоб вона розм’якла.
2. Змішайте фарш з чебрецем, сіллю, пюре з булочки, часником і яйцем, добре вимісіть.
3. Формуйте м’ясні кульки вологими руками, щоб вони зберігали форму.
4. У каструлі обсмажте цибулю та спеції, потім влийте кокосове молоко та трохи кип’яченої води.
5. Опускайте фрикадельки одну за одною у киплячий бульйон.
6. Картоплю очистіть, наріжте кубиками та відваріть окремо.
7. Як тільки всі м’ясні кульки будуть готові, додайте шпинат і варіть на повільному вогні.
8. На завершення додайте картоплю і добре перемішайте.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати смачний суп із одного інгредієнта.
Читайте нас у Facebook