- 14.07 22:34 Володар «Золотого м'яча» майже у 40 років підписав контракт із європейським грандом
- 14.07 22:27 Як їсти знамениті ласощі французької кухні: правила етикету допоможуть вам почуватися комфортно
- 14.07 22:00 Банановий пиріг — ніжний смак літа: готується дуже просто
- 14.07 21:31 Серце розривається: Селена Гомес порушила мовчання у соціальних мережах
- 14.07 21:02 Вони їдять піцу та пасту щодня, але не набирають вагу: ці секрети італійців ви точно не знали
- 14.07 20:45 «З моїми вітражними годинниками не раз траплялися дива», — мисткиня Марія Румілова
- 14.07 20:32 Був активним учасником Революції Гідності: під Покровськом загинув захисник із Тернопільщини
- 14.07 20:07 Готуємо домашній аґрусовий сік: він освіжаючий та повний вітамінів
- 14.07 19:55 Тельцям — «Маг», Ракам — «Вищий Суд», а Козорогам — «Місяць»: Таро-прогноз та поради карт на 15 липня
- 14.07 19:38 Північна Корея поставила росії величезну кількість снарядів калібру 152 мм: цифра шокує
- 14.07 19:15 Копія татка: популярна акторка показала відпочинок з маленьким сином
- 14.07 19:13 50 днів на мирну угоду або 100% тарифи для росії: Трамп озвучив вимоги до путіна
Полуничний пиріг з ревенем: не надто солодкий і неймовірно смачний

В Україні розпочався сезон полуниці. Відома фудблогерка Олена Курило розповіла, як приготувати полуничний пиріг з ревенем.
«Не надто солодкий на смак і неймовірно смачний, хрусткий із кислинкою ревеню та солодкістю полуниці — класика сезону!» — написала вона.
Інгредієнти:
Тісто:
- 320 г пшеничного борошна (тип 500)
- 3 ст. л. цукрової пудри
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 200 г замороженого вершкового масла
- 2 ч. л. Розпушувача
- 1 яйцеНачинка:
- 5−6 стебел ревеню
- 300 г полуниці
- 2 ст. л. картопляного крохмалю
- 3 ст. л. цукрової пудриПриготування:
1. Замісіть тісто з усіх інгредієнтів до однорідності.
2. Розділіть тісто на дві частини — більшу й меншу.
3. Меншу частину охолодіть у холодильнику.
4. Більшу викладіть у форму (приблизно 20×20 см), розрівняйте й теж поставте в холодильник.
5. Наріжте ревінь і полуницю, додайте пудру і крохмаль, добре перемішайте.
6. Викладіть начинку на охолоджену основу.
7. Меншу частину тіста натріть на великій тертці або розірвіть руками й розкладіть зверху на фруктах.
8. Випікайте при 170 °C близько 45 хвилин до золотистого кольору.
9. Остудіть пиріг.
10. Перед подачею посипте цукровою пудрою.
Смачного!
Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати салат з полуницею, фетою та огірком.
129Читайте нас у Facebook