- 00:54 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 24.06 22:26 Наймодніші кольори літа: можливо, речі цих відтінків є у вас у шафі
- 24.06 21:59 Рибний рієт: смачно так, що не відірватися
- 24.06 21:29 Ми разом: Гейлі Бібер відповіла на чутки про розлучення з Джастіном
- 24.06 21:13 У Casino.ua оголосили про партнерство з провайдером Push Gaming: що відомо
- 24.06 21:00 З’їжте фрукт за дві години до сну: із сном не буде проблем
- 24.06 20:50 Україна не виживе, якщо буде розчинена в паспортах інших держав, — Пелюховський
- 24.06 20:45 «Фарфорові сервізи з орнаментами вишиванки вражають красою та вишуканістю», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 24.06 20:33 З 2014 року неодноразово брав участь у бойових діях: на Донеччині загинув поліцейський з Тернополя
- 24.06 20:06 Доречно в будні й на свята: готуємо кабачкові рулетки із помідорами
- 24.06 20:02 Все погано — це нормально: Ксенія Мішина шокувала зізнанням
- 24.06 19:54 Стрільцям — «Туз Пентаклів», Терезам — «Король Жезлів», а Близнюкам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 25 червня
Салат з полуницею, фетою та огірком: для тих, хто хоче бути струнким

Сезон полуниці в апогеї. З неї можна варити компоти, варення, джеми. Додавайте полуницю до десертів та салатів. Ця ягода знайома нам з дитинства, тому її так любимо.
Полуниця надає салатам пікантного смаку. Додавати її треба небагато. І у цьому один з головних секретів.
Літні салати — чудова їжа для тих, хто прагне стрункості.
Рецептом смачного салату з полуницею, фетою та огірком з «ФАКТАМИ» поділилася співачка та кулінарна блогерка Анна Конда.
Салат з полуницею, фетою та огірком
Інгредієнти (на 2 порції)
60 г міксу шпинату та руколи
Огірок — 2 шт.
Полуниця — 8−12 шт. (залежно від розміру)
Сир фета — 180 г
Червона цибуля -- половинка
Оливкова олія та сік лимону для заправки (до смаку)
Сіль, перець — до смаку
На тарілочку викладаємо помитий і висушений мікс шпинату та руколи. Нарізуємо огірок та кладемо зверху. Полуницю розрізаємо на чвертки та обережно викладаємо в тарілку, посипаємо дрібно нарізаною цибулею. І зверху кладемо шматочки сиру фета. Збризкуємо соком лимона й заправляємо оливковою олією. Смакота неймовірна!

Раніше «ФАКТИ» розповідали, чим унікальна полунична дієта, на якій худнула Вікторія Бекхем, і скільки ягід потрібно вживати.
Читайте також: Черешньово-вишневий десерт із зеленим базиліком: незвичайно та смачно
Фото з альбому Анни Конди
151Читайте нас у Facebook