Не топтатися, а «топтати»: Клопотенко здивував українців закликом переходити на «підніжний корм»
Відомий український кухар і учасник численних кулінарних шоу Євген Клопотенко, який радив раніше «шокувати рот» незвичайним пюре, звернув увагу українців на їжу, яку багато хто вважає «гідною» хіба що качок і курей — кульбаби.
Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.
«Не дивіться на кульбаби, а кладіть їх до рота. Я не шуткую. Ви тупцюєте по їжі і навіть не знаєте про це», — стверджує Клопотенко та порівнює листочки кульбаби з руколою, а бутончики — з каперсами.
Він показав, як з кульбаб можна приготувати весняний салат, для якого знадобиться безпосередньо листя цієї рослини, морквина, зелень, оливки та консервована сардинка. І, природно, рослинне масло та бальзамік.
Фоловерів Євгена по-різному поставилися до його пропозиції. Були ті, кому його рада сподобався, а були і скептики.
Раніше Євген Клопотенко поділився з фоловерами рецептом спеціальної страви, пообіцявши їм, що скуштувавши її, вони «верещатимуть».
Фото Євгена Клопотенко із соціальних мереж.
579Читайте нас у Facebook