ПОИСК
Книга рецептів

Ваш рот буде у шоці: Клопотенко розкрив секрет приготування незвичайної страви з гороху

10:23 5 травня 2021
Євген Клопотенко

Відомий український телекулінар і переможець конкурсу «Мастер Шеф» Євген Клопотенко, який колись нагодував американців бджолами, розкрив українцям секрет приготування пюре, яке «шокує рот». Зробив він це традиційно в Instagram.

Для приготування цієї страви знадобиться варений горох, м'ята, сіль, вода і ананаси.

Горох з невеликою кількістю води, сіллю та м'ятою слід добре збити у блендері — він повинен стати ніжним та пухнастим.

Потім додати до страви трохи ананасів. Можна взяти і консервовані. Все — пюре готове!

РЕКЛАМА

Євген Клопотенко обіцяє, що після того, як ви його скуштуєте, «у вас зміниться сприйняття реальності».

«Ваш рот буде у шоці», — додає він.

РЕКЛАМА

Напередодні Великодня Євген Клопотенко поділився секретом приготування спеціальної національної страви, показавши, як готувати «верещаки».

Фото Євгена Клопотенко з соціальних мереж.

РЕКЛАМА

1006

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів