Суддя шоу «Майстер-шеф» Ектор Хіменес-Браво, який поділився рецептом класичного клаб-сендвіча, розповів в своєму Instagram, як готує смачний домашній кетчуп.
ВІДЕО ДНЯ
Інгредієнти:
Томати — 500 г.
Цибуля — 1 шт. середня.
Часник — 1 головка.
Сіль.
Цукор.
Чорний перець.
Розмарин і чебрець (за бажанням).
Приготування:
Томати очищаються від шкірки та товчуться в пюре. Потім ставляться на маленький вогонь, додаються сіль, цукор і перець. Пюре томити 30−40 хвилин.
Поки томати варяться, запекти часник — при 150 градусах протягом 8 хвилин, поки він не стане м'яким.
Ріпчаста цибуля обсмажується з додаванням солі та цукру, поки не стане м'яким і золотистим.
Смажену цибулю та печений часник перебивають блендером.