Яскравий, легкий і неймовірно смачний салат із буряком «під ялинку» від відомого шефа Бельковича: зовсім не шкодить фігурі
Відомий кухар Олександр Белькович, який розповів раніше, як приготувати класичний жульєн з куркою та грибами, поділився в Instagram рецептом салату з буряком.
Інгредієнти на 2 порції:
Буряк — 2 шт
Шпинат — 50 г
Сирний сир — 60 г
Гранат — ½ шт
Насіння @semechki_djinn — 2 жменькиЗаправка:
Лимон — ½ шт
Оливкова олія — 4 ст. л
Мед — 1 ст.Приготування:
1. Знімаємо з буряка шкірку, трохи солі, перцю, олії, загортаємо у фольгу і відправляємо в духовку на 45−50 хвилин при 180 градусах, перевіряйте дерев'яною шпажкою!
2. Готовий буряк нарізаємо великими часточками
3. Готуємо заправку: у миску наливаємо оливкову олію, додаємо сік лимона, мед і ретельно перемішуємо.
4. На тарілку викладаємо листя шпинату, зверху викладаємо буряк та сирний сир
5. Насичуємо страви фарбами! Солимо, перчимо, додаємо заправку та насіння Джин сонячний велетень @semechki_djinn
6. Чистимо гранат: прорізаємо посередині лише шкірку, провертаємо і розкриваємо! Беремо ложку, миску та вибиваємо зерна
7. Посипаємо гранатом наш чудовий салат та готово!
Як писали «ФАКТИ», раніше співачка Юлія Савичева розповіла, як приготувати авторський торт «Наполеон» із заварним кремом та малиновим конфітюром, а кулінарний блогер Людмила Борщ, яка запропонувала кілька рецептів авторських салатів, розповіла, як вона готує всім знайоме «Олів'є».
Нещодавно також переможниця та суддя кулінарного проекту «МастерШеф» Ліза Глінська поділилася рецептом казкового торта «Рафаелло».
15316Читайте нас у Facebook