ПОИСК
Книга рецептів

Шпинатні млинці: смачна страва для тих, хто боїться набрати зайву вагу

22:40 20 травня 2022
Шпинатні млинці

Рецептів млинців безліч. Шпинатні мають неймовірний оливковий колір, тонесенькі, наче паперові, а ще легкі та дуже смачні. Приготувати страву радить дієтологиня Марія Ільків.

Інгредієнти:

  • Молоко 200 мл
  • Яйця 2 шт.
  • Шпинат 50 г
  • Борошно 50 г

Готуємо:

Яйця збити, додати молоко. Продукти повинні бути кімнатної температури. Шпинат подрібнити блендером та додати до маси. Посолити. Смажимо млинці з обох боків.

Загортаємо конвертиком.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати яєчню з горіхами по-грузинськи.

Читайте також: Неймовірний тертий пиріг «Ягідний» або «Віденське печиво»: підійдуть будь-які ягоди, навіть заморожені (відео)

455

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2022 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.