- 17:58 Бред Пітт та Інес де Рамон сходили на подвійне побачення з Джіджі Хадід та Бредлі Купером
- 17:23 Шокувальні цифри: західні ЗМІ назвали справжню ціну російського наступу
- 16:53 Коли кілька днів поспіль йшли дощі: аграрій дав пораду, що потрібно зробити з томатами жителям Київщини
- 16:22 Гаррі та Меган розкритикували за їхню позицію щодо королівських титулів Арчі та Лілібет
- 15:49 Смерть мільярдера: близький друг принца Вільяма помер після того, як проковтнув бджолу
- 15:23 Радянський запас міцності російська армія майже втратила, — експерт
- 15:13 Продовжуємо забирати наших людей із російського полону, — Зеленський
- 14:53 «Справжній 18+ контент»: фото оголеного Максима Галкіна викликало фурор у Мережі
- 14:23 Ворог зупинений: Зеленський розповів про ситуацію на Сумщині
- 14:22 путін може відкрити новий і небезпечний фронт проти України
- 13:57 Всесвіт і Таро готують для вас справжнє диво: у кого дуже скоро покращиться життя
- 13:21 Справи кепські: Пісторіус поставив крапку у питанні постачання Україні ракет Taurus
«Треба трохи цукрового буряку»: готуємо подільський борщ

Подільський борщ з цукровим буряком — одна з коронних страв на Вінниччині. Особливість такого борщу — в його структурі й солодкуватому смаку, який досягається завдяки якісно підібраному цукровому буряку. Секретами його приготування поділилась місцева кулінарка Лариса Павлюк.
З інгредієнтів потрібні:
Квасоля, цукровий буряк, картопля, морква, цибуля, червоний болгарський перець, томатна паста або домашній томат, олія та м'ясо (свинина або курятина).
Спосіб приготування
Квасолю відварюємо майже до готовності (окремо). Якщо з м'ясом, то відварюємо бульйон. Додаємо картоплю, буряк насікаємо дуже дрібною соломкою і разом з квасолею додаємо в казан. Окремо робимо зажарку до борщу — смажимо цибулю з морквою (подрібненою на тертку) + томат. Все заливаємо і додаємо дрібно порізаний на кубики стиглий червоний перець. Даємо помліти ще 5−10 хв. Додаємо сметану при подачі. Перший варіант борщу — світлий. А можна сметану додати в сковорідку із зажаркою (3−4 ложки), щоб трішки вона протушкувалася. Тоді вже не потрібно додавати сметану окремо.
Раніше сімейним рецептом справжнього українського червоного борщу поділилася фуд-блогерка Alina FooDee.
2319Читайте також: Котлети з картоплею у духовці: дуже ніжні і надзвичайно смачні
Читайте нас у Facebook