Ароматний печінковий паштет: готується легко, а виходить смачним і ніжним
Складники і технологія приготування паштету надзвичайно прості, готувати його, за словами кулінарки Марії Гнатів, відносно швидко, й паштету виходить чимало.
Інгредієнти:
500 г печінки (куряча, теляча, свиняча — на ваш смак)
600 г м'яса (свинина)
морква — 1 шт.
цибуля — 2 шт.
манка — 3 ст. ложки
яйця — 5 шт.
сіль
перець
молоко — 0,5 л
Приготування
Печінку залити молоком на 1 год. Дістати печінку з молока, щоб стекла. Відварити її 15 хвилин (не солити). Пропустити м'ясо через м'ясорубку (сире) і варену печінку. Цибулю посмажити з натертою морквою, смажені овочі подрібнити блендером або м'ясорубкою.
Змішати всі інгредієнти, посолити й поперчити до смаку. Добре вимішати. Випікати 40 хвилин у формі для кексу (довгій) або сформувати невеликі хлібці. Деко застелити пергаментом. Температура випікання — 160 градусів.
А як приготувати паштет з яєць, цибулі та волоських горіхів, «ФАКТАМ» розповіла кулінарка Елла Іванова.
23624Читайте також: «Треба трохи цукрового буряку»: готуємо подільський борщ
Читайте нас у Facebook