Поєднання кислинки та шоколаду: готуємо ароматне варення з вишнями
Розпочався сезон консервації, й саме зараз ви можете спробувати приготувати це варення. Воно стане справжньою знахідкою для вас — можна їсти із батоном, додавати до начинки у пироги або до кульок морозива. Рецептом із «ФАКТАМИ» поділилась кулінарка з Києва Лариса Павлюк.
Нам потрібно:
- 1:1 вишні без кісточки та цукру,
- 6 столових ложок какао на 2 л варення.
Приготування:
Змішуємо вишню та цукор та ставимо на маленький вогонь. Варити після закипання 20−30 хв, додаємо какао та відправляємо у банки. Закрити металевими кришками.
2858Читайте також: Вживання ожини покращує сон і сприяє схудненню: як заготовляти ягоди на зиму
Читайте нас у Facebook