- 12:20 «Через вибух кімната засяяла темно-червоними кольорами»: зірка фільму «Я, „Побєда“ і Берлін» Микита Васейко про виклики під час великої війни
- 12:04 Один з лідерів УПЛ звільнив головного тренера після нічиєї з «Динамо»
- 11:33 Туреччина готова взяти зобов’язання щодо спостереження за можливим припиненням вогню в Україні, — ЗМІ
- 11:19 Вартість вітчизняних ліків не знизилася, попри заборону маркетингових договорів, — експерт
- 11:11 Російські агенти намагалися підірвати наряд поліції біля Рівного
- 11:06 Штучний інтелект проти розрухи: політолог Філіндаш назвав шлях розвитку України
- 10:46 Водолії будуть нарозхват, а на Тельців чекає фінансовий сюрприз: гороскоп на тиждень 12 — 18 травня
- 10:21 «Ощадбанк» анулює частину «пенсійних» карток: які з них будуть заблоковані і коли
- 09:55 Де і коли безкоштовно дивитися «Шахтар» — «Динамо»: розклад трансляцій та прогноз на фінал Кубка України
- 09:31 Вогкість та холод із Північної Європи йдуть в Україну: у другій декаді травня синоптики прогнозують температуру нижче за норму
- 09:06 «Кремлівський пацієнт цілком відвертий. Він дав зрозуміти, що попереду — вічна війна»: Олександр Невзоров про «переговорну» пропозицію путіна
- 08:41 Росіяни атакували дронами потяг на Донеччині та Одещину
Лінивий наполеон — робиться на раз-два, тому дійсно виправдовує свою назву

Смак цієї страви не приторний, якраз для любителів в міру солодких виробів. За словами кулінарки Василини Гук, тортик просто тане в роті і ваші рідні його швидко зметуть зі столу.
Інгредієнти:
печиво слойоне 60 шт. + 5−6 для крихти
молоко 1 л
яйця 4 шт.
масло вершкове 150 г
цукор 150−200 г
борошно 6 ст. л.
цукор ванільний — 1 пакетик
Приготування
Крем: вимішати яйця, цукор, борошно, ванільний цукор до однорідної маси, влити туди молоко. Масу поставити на вогонь, варити, постійно помішуючи, до загустіння. Наприкінці додати масло.
Збирання торта: кожне печиво щедро вмочувати в іще гарячий крем і викладати одне за одним, сформувавши торт. Між шарами добре заповнити простір кремом. Кілька штук печива перетворити на крихту й щедро посипати зверху і з боків. Сформований торт поставити в холодильник на ніч.
103281Читайте також: Рецепт найшвидшого торта: всього 20 хвилин приготування — і насолоджуйтеся
Читайте нас у Facebook