- 11:32 Водіїв-рецидивістів хочуть карати суворіше: за що можуть позбавити прав на рік
- 11:09 Зірка «Барселони» вдруге стане батьком: мама — колишня хокеїстка
- 10:46 Приватний будинок директора Одеського зоопарку знищено внаслідок нічного нальоту ворожих безпілотників на регіон
- 10:25 Існує ризик, що рф затягне переговори на все літо, — ЗМІ
- 09:56 Дрон атакував арсенал під Сімферополем: партизани повідомляють про втрати серед російських військових
- 09:31 Підозрюваний у підпалі будинків та автомобіля прем'єра Британії Стармера виявився українцем
- 09:06 Умєров «за старшого»: Зеленський затвердив склад українських переговорників у Стамбулі
- 08:41 ЗСУ втратили ще один F-16: як це сталося
- 08:16 Дівам не варто панікувати, а Рибам — перевантажуватися: гороскоп на п’ятницю, 16 травня
- 15.05 22:26 Секрети вибору ідеальної сумки на кожен день: деякі нюанси вас здивують
- 15.05 21:59 Модний смаколик з фініків: готується буквально за хвилину
- 15.05 21:29 Я стану сильнішою та кращою: Дженніфер Лопес про свою обіцянку дітям після розлучення
Абрикосове варення на сковороді: неймовірно смачно та просто

Це найкраще варення для приготування рогаликів або, наприклад, тертого пирога. Взимку, за словами кулінарки Юлії Сімончук, відкрили — і маєте шматок літа в хаті.
Інгредієнти:
абрикоси — 0,5 літри з добрим вершком почищених і подрібнених;
цукор — 0,5 літри з вершечком;
лимонна кислота — на кінчику ножа.
Приготування:
Назва «на сковорідці» не просто так, адже готуємо варення саме в сковорідці. Найкраще у чавунній.
Кількість порцій можете регулювати в залежності від розмірів вашого посуду. Кидаєте абрикоси на пательню, ставите на максимальний вогонь і з часу закипання засікаєте рівно 5 хв. Далі додаєте цукор, і знову чекаєте поки почне кипіти/булькати, і знову засікаєте 5 хв. Прокипіло цей час, і кидаєте дрібку лимонної кислоти і ще тримаєте 1 хвилину кипіння. Увесь час кипіння час від часу помішуєте щоб не пригоріло. Знімаєте з вогню, перекладаєте в стерильну банку та закатуєте.
А ще пропонуємо приготувати вишневе варення на сковороді без кісточок, бо впевнені, що справжні ласуни оцінять цей рецепт
Читайте нас у Facebook