Завиванець з яблуками та маком: бюджетно та неймовірно ароматно до філіжанки кави
Саме зараз, за словами відомої фудблогерки з України Марії Михальченко, сезон її улюбленої випічки — яблучних завиванців з родзинками та маком. Для їх приготування використовується дріжджове тісто на сироватці, яку можна замінити молоком. Приготуйте й ви, аби переконатись, що це дуже просто та апетитно.
Інгредієнти:
350 мл сироватки або молока
1 ст. л. цукру
11 г сухих дріжджів
2 ст. л. борошна
125 г цукру
30 г вершкового масла
25 мл олії
0,5 ч. л. солі
1 ч. л. ванільного цукру
1 яйце
725 г борошна
Начинка:
4 яблука
75 г родзинок
1 ч. л. кориці
3 ст. л. маку
100 г цукру
Покрокову інструкцію щодо приготування можна побачити за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=WgEN0tzqfnE
Тим, хто не любить солодкої випічки, пропонуємо приготувати смачний пиріг-жульєн з грибами та сиром. Рецептом поділилася дієтолог з Білої Церкви Катерина Черкаська.
5606Читайте нас у Facebook