- 22:01 Дуже бюджетний делікатес: готується просто — з'їдається швидко
- 21:30 «Не можу дочекатися, щоб стати мамою»: супермодель вразила зізнанням
- 21:23 Депутати-«слуги» з Київради оформлюють відрядження до туристичних міст Європи за бюджетні гроші, — Інформатор
- 21:01 Неприємний запах у холодильнику: несподівана причина
- 20:56 Київ вибився в лідери з мобілізації, і вона буде посилюватись, — очільник військової адміністрації Києва Тимур Ткаченко
- 20:45 «Раритетні статуетки Владислава Щербини, натхненні оперою „Запорожець за Дунаєм“, вражають колоритом», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 20:33 Одним із перших став на шляху загарбників: на Харківщині загинув воїн із Рівненщини
- 20:08 «Свого часу ми „навчили“ орків кращим технологіям… Зараз маємо визнати: щоб вижити, нам треба наздоганяти», — Єгор Фірсов
- 20:07 Хачапурі по-мегрельськи: чудовий варіант для родинної вечері
- 19:41 Російські мотозагони «смертників» виснажують українську армію, — ЗМІ
- 19:37 Боржникам по комуналці, які виїхали за кордон, загрожує арешт рахунків, — «Київтеплоенерго»
- 19:18 Я вже не можу: Надя Дорофєєва звернулася до колишнього
Сосиска в тісті — ті ласощі, від яких важко відмовитися. Вона смачна та ситна. Приготувати її можна і в домашніх умовах. І це нескладно.
«Вважаю цей рецепт дуже вдалим, -- каже Елла Іванова, яка раніше ділилася з „ФАКТАМИ“ рецептом сицилійського лимонного напою. — Він легкий, а результат перевершить ваші очікування».
Сосиска в тісті
- 1 столова ложка цукру
- 125 мл молока
- 4 г пресованих дріжджів
- Пів чайної ложки солі
- 1 жовток
- 240 г борошна
- 20 г вершкового масла
- Сосиски (8 штук)
- Яйце для змащення
- Усі інгредієнти кімнатної температури.
Приготування:
З'єднуємо молоко, цукор, дріжджі, борошно, сіль і жовток. Замішуємо тісто. Поступово додаємо м'яке вершкове масло.
Залишаємо тісто для підйому приблизно на годину.
Один раз тісто обминаємо.
Ділимо тісто на 8 частин. Даємо підійти.
Формуємо булочки із сосискою всередині. Залишаємо для вистоювання на 30 хвилин.
Змащуємо яйцем і випікаємо за 180 градусів 20−25 хвилин.
Смачного!
Нагадаємо кілька простих рецептів від пані Елли.
Фото з альбому Елли Іванової
1010Читайте нас у Facebook