- 00:05 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 15.06 23:52 Україна U21 з голами Ваната та Брагару перемогла Фінляндію на Євро-2025: відеоогляд матчу
- 15.06 22:27 Секрети вибору гаманця в Японії: можливо, знання цих нюансів допоможе привернути фінансову удачу
- 15.06 22:00 Лососеве масло за рецептом відомої кулінарки: смачно так, що не відірватися
- 15.06 21:31 Бред Пітт розкритикував Анджеліну Джолі за виховання дітей, бо згадав власний юнацький досвід
- 15.06 21:02 Знижує кров’яний тиск і рівень холестерину: чому людям літнього віку слід вживати олію
- 15.06 20:35 Завжди користувався заслуженою повагою: оператор з добування нафти поліг в бою на Запоріжжі
- 15.06 20:13 Генштаб підтверджує: ЗСУ уразили підприємство з виробництва дронів у Татарстані
- 15.06 20:07 Салат з курячим стейком та буряком: чудовий варіант легкої вечері
- 15.06 19:45 КНДР продовжує завалювати рф своєю зброєю: окупанти поки що вчаться з неї стріляти
- 15.06 19:39 П'ятеро українців, у тому числі троє дітей, загинули внаслідок іранського удару по Ізраїлю
- 15.06 19:19 Овнам — «Колісниця» та рішучість, Левам — «Паж кубків» та несподівані ідеї: Таро-прогноз на 16 червня
Гірчична картопля по-німецьки: простий гарнір до улюблених м'ясних страв

Без картоплі, мабуть, не обходиться жодна кухня світу. Більшою чи меншою мірою її люблять усі. Кожна господиня має кілька своїх рецептів цікавих страв з цього овочу.
У «Кухні народів світу» пропонують приготувати одну зі страв німецької кухні — з гірчицею. Таку картоплю можна подавати як самостійну страву та як гарнір, наприклад, до м'яса чи копчених ковбасок.
Інгредієнти:
- картопля — 500 гр
- оцет винний — 1 ст л
- олія рослинна — 30 мл
- гірчиця зерниста — 1 ст л
- сіль, перець — за смаком
- зелень (петрушка, зелена цибуля) — ¼ пучка
Приготування:
1. Картоплю очистити та нарізати на 2−4 частини, залити водою й варити на невеликому вогні до готовності близько 15−20 хв.
2. Зелень дрібно порубати. Для соусу змішати зернисту гірчицю з оливковою олією та винним оцтом. Додати сіль та чорний мелений перець
3. Злити воду з готової картоплі, заправити соусом, посипати зеленню та акуратно перемішати.
Раніше ми розповідали, як приготувати картоплю по-уланівськи, якою славиться Вінниччина.
Читайте нас у Facebook