- 13:11 Володар «Золотого м'яча» купив собі дуже дороге авто за половину денної зарплати
- 13:05 Ліниві пиріжки: простий рецепт ситної страви, яку можна приготувати за 15 хвилин
- 12:46 «Розмови про війни, в яких знову й знову воюватимуть наступні покоління українців, створюють хибне відчуття безнадії, а саме цього прагне ворог», — Валерій Пекар
- 12:42 Окупанти вдарили по гідротехнічних спорудах та прикордонних селах на Сумщині
- 12:20 «У Трампа зараз немає нічого, що б запропонувати путіну, а у путіна — Трампу», — політолог Олег Саакян
- 11:59 ПриватБанк змінює правила переказів: що потрібно знати клієнтам
- 11:33 «Тільки вони знають деталі»: Трамп обіцяє переговори щодо України у Ватикані
- 11:09 «Трамп розтікся калюжкою і забув все обіцяне», — Роман Шрайк
- 10:44 Утихомирювали балончиком: п'яний російський хокеїст з НХЛ влаштував бійку серед ночі
- 10:38 Шість років у владі: як несподівані моменти під час інавгурації Зеленського стали символічними
- 09:52 Понад 100 дронів атакували вночі Україну: які регіони потрапили під удар
- 09:30 «Для москви — тільки пряник, жодного батога»: Трамп і путін поговорили телефоном про Україну
Книга рецептів
17:04
—
1 січня 2023
Просто і дуже смачно: соковиті котлети із сиром з духовки — до святкового столу

Домашні котлетки — така страва, яка смакуватиме й кожного дня, й у святкові дні. Мабуть, у кожної господині є секрети приготування котлет. Їх можна робити, наприклад, з додаванням сметани та картоплі чи взагалі без м'яса.
А на ресурсі yakulinar.com.ua запропнували приготувати котлети з сиром в духовці.
Інгредієнти:
- 500 г м’ясного фаршу;
- 1 болгарський перець;
- 1 цибулина;
- ½ морквини;
- 250 г твердого сиру;
- 2−3 скибочки батона;
- сіль, перець, зелень на смак.
Читайте також: Фарш не можна перемішувати руками: дізнайтеся про причину
Приготування:
- Подрібнити м'ясо на м'ясорубці.
- Скибочки батона залити молоком або водою, залишити на хвилин п’ять. Віджати та викласти до фаршу.
- Овочі подрібнити у блендері, але не до стану пасти, а щоб вони залишалися у крихтах. Аналогічним чином подрібнити сир.
- Сир, овочі, хліб та фарш змішати в однорідну масу. Додати сіль, перець, трави.
- Сформувати котлети та викласти їх у змащену олією глибоку форму, додати півсклянки води.
- Накрити фольгою, поставити у розігріту до 200 градусів духовку та запікати приблизно 40 хвилин.
- Зняти фольгу та двести котлети до рум’яної скоринки ще близько 10 хвилин.
Раніше рецептом курячих котлеток, які також можна готувати у духовці, поділилася кулінарка Ольга Черкевич.
Фото Pixabay
631Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів