- 16.06 23:58 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 16.06 22:28 Як вибрати фініки: є фактор, який ви не враховуєте
- 16.06 22:01 Неймовірно смачні в'ялені овочі: за цим рецептом готуються легко та просто
- 16.06 21:31 Латиноамериканська двійниця Брітні Спірс — фаворитка на роль у біографічному фільмі про співачку
- 16.06 21:01 Як перевірити, чи була полуниця обприскана: цей спосіб «розкаже» вам правду
- 16.06 20:44 «Штрудель з лососем, поданий з соусом зі сметани з цедрою лимона та кропом, — це неймовірно смачно», — кулінарка Оксана Вознюк
- 16.06 20:32 «Боронив країну на Курському та Сумському напрямках»: російські окупанти вбили захисника з Житомирщини
- 16.06 20:06 Курячо-овочевий пиріг: такий соковитий, що аж тане у роті
- 16.06 19:54 Близнюкам — «Королева Пентаклів», Терезам — «Сонце», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 17 червня
- 16.06 19:45 Очей не можна відвести: мережа в захваті від Наталі Могилевської у купальнику
- 16.06 19:32 На сцену повертатись на планує: стало відомо, чи загрожує Аллі Пугачовій заборона на в’їзд до Латвії
- 16.06 19:18 Щонайменше півтора року: скільки часу піде у рф на ремонт пошкоджених літаків Ту-160М
Огірок у цей салат завжди кладіть в останню чергу, безпосередньо перед споживанням, бо він пускає рідину та першим втрачає зовнішній вигляд, пояснює фудблогерка Вікторія Ісаєнко.
Інгредєнти:
кукурудза консервована — 100 г
копчена куряча четвертинка — 1 шт.
огірок свіжий — 1 шт.
яйця варені — 3 шт.
кріп — кілька гілочок
картопля — 3 шт.
олія — для смаження
червона цибуля — 1 шт.
винний оцет і вода — для маринаду
спеції: сіль, перець, цукор — до смаку
майонез — до смаку
Приготування
Картоплю порізати тонкою соломкою. Залити водою, промити й обсушити. Підсмажити на олії до золотистості. Цибулю дрібно порізати і замаринувати в оцті з водою, сіллю та цукром. В жовтки варених яєць додати сіль, перець, трішки майонезу й дрібно посічений кріп. Перетираємо виделкою до однорідності та формуємо три «яєчка».
В миску ріжемо кубиками копчене куряче мʼясо, яєчні білки, огірок, додаємо кукурудзу, сіль, перець, майонез, добре перемішуємо. Перекладаємо салат на тарілку. Зверху викладаємо смажену картопляну соломку. Робимо посередині невелике поглиблення, в яке кладемо кілька гілочок кропу і викладаємо «яєчка».
Раніше «ФАКТИ» розповідали також, як приготувати теплий салат з овочами та куркою, який має незвичний смак.
830Читайте також: Паштет з авокадо та консервованого тунця: смачно зі свіжим чорним хлібом
Читайте нас у Facebook