Одеський фудблогер Валерій Пономар, який раніше поділився рецептом соусу сацибелі, який подають до м'яса, птиці, риби, макаронів, розповів, як приготувати паштет з лососевих обрізків.
ВІДЕО ДНЯ
«Друзі, це дуже смачно, всім приємного апетиту», — написав він на своїй сторінці у соцмережах і докладно розповів, як приготувати такий паштет.
На вершковому маслі обсмажуємо цибулю з морквою до м'якості.
Обрізки нарізаємо на дрібні шматочки, щоб рівномірно готувалися, і додаємо до овочів, сіль, перець, лавровий лист і мускатний горіх, готуємо протягом 5 хвилин на великому вогні.
Зменшуємо вогонь до середнього, додаємо копчену паприку та вершки, готуємо ще 2 хвилини.
Готову масу відкидаємо на сито, а потім поміщаємо у блендер.
Збиваємо паштет, поступово додаючи зціджений жир, доки не отримаємо потрібну густоту. Пробуємо на сіль, якщо потрібно — досолюємо.