- 05:05 Ванна буде як нова: експертка Мелісса розповіла, як надати блиску старій сантехніці без надмірних витрат
- 02:54 Терти до нестями більше не потрібно: як легко позбутися вапняного нальоту в унітазі
- 22.05 22:27 Як їсти круасан, щоб не засипати все крихтами: тонкощі етикету
- 22.05 22:01 Неймовірно смачний соус: основний інгредієнт вас здивує
- 22.05 21:30 Вікторія Бекхем порушила мовчання щодо сварки з Брукліном Бекхемом
- 22.05 21:01 Простий трюк для здорових помідорів: потрібне тільки молоко
- 22.05 20:45 «Ягідна галета з хрусткими бортиками з тіста — делікатес із делікатесів», — гастроблогерка Марина Гармаш
- 22.05 20:32 Троє діток лишились без тата: під Бахмутом загинув воїн з Рівненщини
- 22.05 20:17 Осліпнете від блиску: які «секретні» інгредієнти досвідчені домогосподарки додають у воду для миття підлоги
- 22.05 20:06 Готуємо український калач: рецепт запашної випічки до ранкової кави
- 22.05 19:57 У Кам’янському уклали меморандум на розвиток міста: мер Білоусов розповів деталі
- 22.05 19:44 Окупанти використовують штучний інтелект у нових дронах: на фронті з’явилася нова серйозна небезпека
Після свят так само хочеться чогось смачного. Але іноді здається, що всі ідеї вичерпані…
Ні, це не так. Приготуйте курячі крильця в духовці — і почастуйте ними рідних та близьких. І вони будуть вам вдячні.
Готується страва просто — кожному під силу.
Рецептом крилець у духовці поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше давала рецепт мандаринового тирамісу.
- Ця страва ситна і смачна, — каже Елла Іванова. — І що важливо, досить бюджетна. Подавайте її на обід або на вечерю. Цю страву найкраще приготувати у вихідні, коли нікуди не поспішаєте.
Курячі крильця в духовці
- 500 г курячих крилець
- Сіль
- Перець
- Паприка
- Сушений часник
Крильця розрізати на дві частини, посолити, поперчити, додати спеції та запікати за температури 180 градусів 30−40 хвилин — до готовності.
Заправка
- 1 столова ложка олії
- 20 г вершкового масла
- 2 столові ложки кетчупу
Усе з'єднуємо і тушкуємо на сковороді близько хвилини. Пробуємо на смак. Виливаємо на крильця. І в цій заправці відправляємо їх у духовку ще на 10 хвилин.
І смачного!
Нагадаємо рецепт маринованої червоної капусти.
Фото з альбому Елли Іванової
750Читайте нас у Facebook