Фудблогерка Валерія Велігура, яка раніше поділилася рецептом закуски «Мандаринки», розповіла, як приготувати яскравий шпинатний рулет з лососем.
ВІДЕО ДНЯ
Цей повітряний шпинатний бісквіт з ніжним крем-сиром та слабосоленим лососем, який швидко готується може прикрасити й святковий стіл, стверджує фудблогерка.
Шпинат заливаємо окропом і через хвилину зливаємо всю воду. Даємо охолонути, додаємо яєчні жовтки та пробиваємо блендером до однорідності. Додаємо просіяне борошно та перемішуємо.
Білки з сіллю збиваємо міксером до піків і в 3 етапи вводимо у тісто (обережно перемішуючи лопаткою знизу догори).
Виливаємо на лист з пергаментом і випікаємо у розігрітій до 180 гр духовці 10 хв.
Після охолодження покриваємо шаром крем-сиру та шаром лосося.
Щільно загортаємо в рулет, обертаємо харчовою плівкою та прибираємо у холодильник на декілька годин або на ніч.