- 16:46 «Молюся за тебе». Алла Пугачова публічно звернулась до онука Микити
- 16:24 Це державна зрада: Дональд Туск відреагував на обіцянку кандидата в президенти Польщі не пускати Україну в НАТО
- 16:23 «Для мене було великою честю»: Кейт Міддлтон зворушила своїм вчинком
- 16:09 У путіна висунули умову для підписання мирної угоди з Україною
- 15:56 Тил допомагає фронту: авіакомпанія «Українські вертольоти» передала військовим автівки та техніку
- 15:52 Працюють ефективно, і не смердять на весь дім: експертка Марина порадила три засоби для очищення унітазу
- 15:50 Не тільки готель «Україна» та БЦ «Парус»: хто може купити найбільший виставковий центр України
- 15:29 Ніякого розмороження російських активів: країни G7 зробили спільну гучну заяву
- 15:22 800 млн доларів на тиждень: стільки грошей НБУ витрачатиме на утримання курсу долара, і яким він буде
- 14:53 Столітня боротьба за українську державу триває: до Дня Героїв ССО нагородили 94-річного політв’язня Олещука
- 14:23 Буде гаряче: стартували зйомки популярного реаліті
- 13:50 Відмова росії від перемовин у Ватикані: ЗМІ пояснили, чому путін боїться їхати в Італію
Кіш з грибами, куркою та броколі: рецепт від зірки «Одного разу під Полтавою»

Актриса, зірка серіалу «Одного разу під Полтавою» Ганна Саліванчук, яка раніше поділилася рецептом відкритого пирога — кіша з із печерицями та індичкою, запропонувала приготувати його з іншою начинкою.
На своїй сторінці у соцмережах вона запропонувала варіант з грибами, курко та брокколі.
Інгредієнти:
Для тіста:
- 350 г пшеничного борошна;
- 200 г м’якого вершкового масла;
- 2 яйця;
- 2 ст. л. молока;
- ⅓ ч. л. солі;
- 20 г борошна для підпилювання.
Читайте також: «Всім добре відомий Кіш Лорен»: рецепт знаменитого пирога від переможця «МайстерШефа»
Для начинки:
2 цибулини (175 г);
400 г печериць;
500 гр курочки (філе стегна);
1 ст. л. рослинної олії;
⅓ ч. л. солі;
⅓ ч. л. перцю.Для заливки:
1 яйце;
50 мл молока;
100 мл вершків;
⅓ ч.л. солі;
100 г твердого сиру.
«В кінці викладаю броколі. І посипаю пармезаном, це по бажанню», — додала Саліванчук.
Про те, як приготувати кішо з бринзою, шпинатом та помідорами, читайте на нашому сайті.
Фото — скріншот
369Читайте нас у Facebook