- 12:58 Натріть цим стінки унітаза й не доведеться його годинами відтирати від сечового каменю
- 12:36 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 12:29 Замовне вбивство підприємця на Троєщині у Києві: поліція затримала підозрюваного в Одесі
- 12:28 «Найсмачніша кава — це завжди та, яка запам’яталась емоцією»: чемпіон України та учасник світових змагань з обсмажування кави
- 11:55 Любов, гроші і підказки Всесвіту: які знаки зодіаку відчують себе особливими цими вихідними
- 11:31 Трамп використає президентські повноваження, щоб надіслати зброю в Україну, — ЗМІ
- 10:57 Нові розлади у клані Бекхемів: Ромео і Круз заблокували Брукліна, а Нікола Пельц вирішила знищити модний бізнес свекрухи Вікторії
- 10:38 Легендарний футбольний тренер, жорстоко «побитий» київським «Динамо», вилікувався від раку
- 10:27 Ґрунт буде родючим та здоровим: фермерка порадила, які сидерати посіяти після цибулі та часнику
- 09:56 Соковиті, смачні та дуже ніжні: Іван Янюк розповів, як краще приготувати кабачки, поки сезон
- 09:26 Майже 400 тисяч грн: Гетманцев назвав найбільшу суддівську пенсію в Україні
- 08:54 Атака на Україну: в західних областях є загиблі та поранені
Хіменес Браво представив салат, який залишається свіжим довгий час: чудова страва в офіс або на пікнік

Тим, хто зазвичай бере сніданок чи обід з собою на роботу, напевно вже набридли бутерброди, навіть якщо вони «здорові і правильні». Але вихід є — хлібці з намазками цілком можна замінити на поживний овочевий салат з червоними бобами і сиром. А щоб він зберіг свіжість протягом дня, приготуйте його… в банці.
Саме такий рецепт опублікував у себе в Мережі відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво.
За його словами, цей спосіб приготування салату підійде не лише офісним працівникам, але також стане у пригоді під час пікніків чи просто для оригінального оформлення святкового столу.
Інгредієнти:
- Оливкова олія — 20 мл;
- Сіль/перець — за смаком;
- Сік ½ лайму;
- Томати чері — 40 г;
- Кукурудза — 60 г;
- Червоні боби — 60 г;
- Цибуля червона — 15 г;
- Сир Фелата — 50 г;
- Кінза — 10 г;
- Ромен салат — 25 г.
Процес приготування
Викладайте інгредієнти шарами, починаючи з оливкової олії з додаванням соку лайму, й завершуючи травами та листям.
«Сміливо фантазуйте та робіть вашу їжу не лише корисною та смачною, а й цікавою!», — закликає фоловерів кулінар.
Нагадаємо також про ще один рецепт від Ектора — справжній козацький куліш, який він планує приготувати і для українських захисників.
Читайте нас у Facebook