Готуємо ньокі: ідеальне доповнення до м’ясних страв
Якщо вам потрібен швидкий і простий гарнір, пропонуємо вам рецепт цих ньокі. Всього три інгредієнти і кілька хвилин роботи — і у вас буде гарнір до м'яса. Густоту тіста регулюйте кількістю доданого борошна відповідно до розміру яєць, пише чеський кулінарний сайт toprecepty. До речі, нагадаємо рецепт нашої відповіді італійським ньокі — українських картопляних галушок.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 4−5 столових ложок звичайного борошна
- сіль
Спосіб приготування
Змішайте яйця з борошном і сіллю вручну в мисці. Не використовуйте віночок або кухонний комбайн. Поступово додавайте борошно і стежте за консистенцією. Вона має бути такою, щоб тісто не розтікалося, але й не надто густою, щоб ньокі не були твердими. Для цього потрібно трохи потренуватися. Точна кількість борошна залежить від розміру яєць.
Пропустіть тісто через ньокі-машину в киплячу підсолену воду. Ньокі готові, коли всі вони спливуть на поверхню. Подавати як доповнення до м'ясних страв.
Нагадаємо рецепт лінивих вареників ньокі.
446Читайте нас у Facebook