- 07:00 Просто хочеться плакати: в Мережі порівняли пенсії в ЄС і Україні
- 06:02 Східний гороскоп на неділю, 22 червня: що принесе «День собаки-сьорбаки»
- 05:00 Принц Вільям святкує: майбутньому королю виповнилося 43 роки
- 04:04 Після ударів Ізраїлю по Ірану: що говорила Баба Ванга про початок Третьої світової війни
- 03:20 «Вау, русалка!»: дружина внука Алли Пугачової показала фігуру у бікіні
- 03:01 Зобов’язаний знати кожен власник кота: названо 6 основних правил котячого етикету
- 00:06 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 21.06 22:27 Ефект Дідро: розуміння цього явища допоможе уникнути зайвих витрат
- 21.06 22:01 Спаржа з часником і пармезаном: королівські ласощі, які готуються дуже просто і швидко
- 21.06 21:31 Не дозволяла солодке: Дженніфер Еністон поділилась трьома важливими життєвими уроками від мами
- 21.06 21:02 Призводить до перевтоми: несподівані побічні ефекти надмірного вживання кави
- 21.06 20:35 Осиротів півторарічний син: захисник з Хмельниччини не пережив важке поранення, яке отримав у бою
Книга рецептів
14:02
—
13 квітня 2024
Сирники зі шпинатом та твердим сиром від фудблогерки Валерії Велігури — «таких ви ще точно не куштували»

Фудблогерка Валерія Велігура, яка раніше поділилася рецептом пирога з камамбером та грушею, запропонувала фоловерам приготувати особливі сирники.
«Сирники бувають не тільки солодкими, а ще й солоними. Впевнена, таких шпинатно-сирних сирників, ви ще точно не куштували», — пише вона на своїй сторінці у соцмережах.
Інгредієнти (на 12 шт.):
- 30 г шпинату;
- 1 яйце;
- 400 г кисломолочного сиру;
- ½ ч.л. солі;
- 60 г твердого сиру;
- 10 г зелені;
- Приблизно 60 г борошна.
Читайте також: Солоні сирники з кропом: чудово смакують з борщем
Приготування:
- Шпинат добре перебиваємо блендером з яйцем. Додаємо кисломолочний сир, сіль, дрібно натертий сир, дрібно нарізану зелень, борошно та ретельно перемішуємо.
- Формуємо кульки ~ по 50 г, обвалюємо у борошні та формуємо «шайбочки».
- Пательню з невеликою кількістю олії добре розігріваємо на середньому вогні. Кладемо сирнички, зменшуємо вогонь та смажимо під кришкою з обох сторін.
- Подаємо зі сметаною та зеленою цибулею.
Раніше кулінар Марко Черветті поділився рецептом сирників, які готують без борошна.
Фото — скріншот
155Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів