- 21:02 Вигорів газон через спеку: як можна його швидко врятувати
- 20:34 З перших місяців війни боронив країну: на Донеччині поліг вчитель з Чернігівщини
- 20:25 Частина Сум залишилася без світла після нальоту дронів
- 20:06 Піца з цукіні та моцарелою: можна тим, хто на дієті
- 19:51 На відновлення України залучили додаткових € 3,6 млрд, — Кулеба
- 19:39 Трамп підриває зусилля України з відновлення країни — ЗМІ
- 19:29 В Україні запрацювала автоматична система постановки на військовий облік: що важливо знати
- 18:59 Близнюкам — «Четвірка Кубків» та несподіване прозріння, Козерогам — «Туз Денаріїв» та новий етап: Таро-прогноз на 14 липня
- 18:32 Багато американців ставляться з презирством: королівські експерти співчувають принцу Гаррі
- 18:11 Застосування дронів фактично паралізувало фронт в Україні: Залужний розповів, що допоможе ЗСУ
- 17:47 Млинці з кабачків: ароматні, з хрусткою скоринкою і прості у приготуванні
- 17:36 Під Києвом поліцейські застрелили чоловіка, який кинув у них гранату
Ми звикли, що сирники — це завжди про солодке. Що готують їх зі свіжими або сушеними ягодами, додають цукор і ваніль та подають із варенням. І це справді смачно. Але солоні сирники — це зовсім інший вид гастрономічного задоволення, ділиться кулінарка Олеся Вудвуд.
Інгредієнти:
- 400 грам сиру кисломолочного 5% (можна додати бринзу або фету)
- пів склянки манки
- 1 яйце
- кілька ложок борошна
- кріп, сіль, перець, часник за смаком
Спосіб приготування:
Сир змішати з манкою, добре розтерти виделкою до однорідності, додати яйце, збите з сіллю, перцем, часником та кропом. І залишити на кілька годин, щоб манка добре набухла.
Сформувати кульки, обкачати в муці щоб не липли до рук і обсмажити сирники до золотистості на сковорідці з обох сторін. Як дієтичний варіант, можна запекти в духовці 10 хвилин в режимі «верх-низ». Добре смакують з борщем.
Нагадаємо рецепт легендарного львівського сирника.
348Читайте нас у Facebook