- 16.06 23:58 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 16.06 22:28 Як вибрати фініки: є фактор, який ви не враховуєте
- 16.06 22:01 Неймовірно смачні в'ялені овочі: за цим рецептом готуються легко та просто
- 16.06 21:31 Латиноамериканська двійниця Брітні Спірс — фаворитка на роль у біографічному фільмі про співачку
- 16.06 21:01 Як перевірити, чи була полуниця обприскана: цей спосіб «розкаже» вам правду
- 16.06 20:44 «Штрудель з лососем, поданий з соусом зі сметани з цедрою лимона та кропом, — це неймовірно смачно», — кулінарка Оксана Вознюк
- 16.06 20:32 «Боронив країну на Курському та Сумському напрямках»: російські окупанти вбили захисника з Житомирщини
- 16.06 20:06 Курячо-овочевий пиріг: такий соковитий, що аж тане у роті
- 16.06 19:54 Близнюкам — «Королева Пентаклів», Терезам — «Сонце», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 17 червня
- 16.06 19:45 Очей не можна відвести: мережа в захваті від Наталі Могилевської у купальнику
- 16.06 19:32 На сцену повертатись на планує: стало відомо, чи загрожує Аллі Пугачовій заборона на в’їзд до Латвії
- 16.06 19:18 Щонайменше півтора року: скільки часу піде у рф на ремонт пошкоджених літаків Ту-160М
Ніжний десерт без випічки та борошна: легко та смачно

А чи пробували ви коли-небудь вигадувати власні десерти? Якщо ні, варто це одного разу зробити. Процес захопливий. Добре залучити до нього дітей. Використовуйте тільки натуральні продукти, адже турбота про здоров'я першочергова. Подавайте десерти в красивому посуді.
Рецептом ласощів поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка любить експериментувати з продуктами на кухні. Раніше вона пропонувала приготувати ароматний цитрусовий цукор для напоїв, десертів і випічки.
- Цей десерт готується без випічки та борошна, він дуже ніжний і смачний, — каже Елла Іванова. - Рецепт простий у приготуванні. При подачі десерт можна прикрасити свіжою м'ятою.
Молочно-яєчний десерт
- 5 яєць
- 500 г молока жирністю 3,5 відсотків
- 30−40 г цукру
- 8 г ванільного цукру
З'єднуємо тепле молоко з цукром і ванільним цукром із сумішшю яєць (жовтки і білки потрібно просто перемішати). Доводимо до кипіння і варимо на невеликому вогні, помішуючи, доки не утворяться пластівці та не почне відділятися сироватка. Охолодити. Пропустити через марлю, щоб рідина стекла. Густу масу поміщаємо на ніч у холодильник, надавши їй бажаної форми.
І смачного!
Нагадаємо рецепт ще одного незвичайного десерту без випічки та масла.
Фото з альбому Елли Іванової
1120Читайте нас у Facebook