- 09:07 «Довірливі „трампождуни“ дочекалися чергової обіцянки»: Андрій Клименко — про 50 днів фори для путіна від Трампа
- 08:42 Після вечірніх нальотів на Дніпро та Чернігів «Шахеди» всю ніч атакували Запоріжжя
- 08:16 У Тельців день буде продуктивним, а Ракам може завадити емоційна нестабільність: гороскоп на 15 липня
- 14.07 22:34 Володар «Золотого м'яча» майже у 40 років підписав контракт із європейським грандом
- 14.07 22:27 Як їсти знамениті ласощі французької кухні: правила етикету допоможуть вам почуватися комфортно
- 14.07 22:00 Банановий пиріг — ніжний смак літа: готується дуже просто
- 14.07 21:31 Серце розривається: Селена Гомес порушила мовчання у соціальних мережах
- 14.07 21:02 Вони їдять піцу та пасту щодня, але не набирають вагу: ці секрети італійців ви точно не знали
- 14.07 20:45 «З моїми вітражними годинниками не раз траплялися дива», — мисткиня Марія Румілова
- 14.07 20:32 Був активним учасником Революції Гідності: під Покровськом загинув захисник із Тернопільщини
- 14.07 20:07 Готуємо домашній аґрусовий сік: він освіжаючий та повний вітамінів
- 14.07 19:55 Тельцям — «Маг», Ракам — «Вищий Суд», а Козорогам — «Місяць»: Таро-прогноз та поради карт на 15 липня
Якщо залишилася паска: як просто й швидко приготувати з неї найсмачніший десерт

Великодня випічка гарна, ароматна, смачна й ситна. Щоправда, іноді люди печуть або купують стільки пасок, що не можуть з'їсти всі. А якщо хтось ще й пригощає, то…
З паски можна приготувати чудові сухарики, підсушивши скибочки в духовці. А можна використовувати її для приготування різноманітних десертів. Важливо увімкнути фантазію. Відкривати для себе нове завжди цікаво.
Рецептом десерту на основі паски поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
— Якщо після Великодня у вас залишилися пасочки, ви можете приготувати на їх основі чудовий десерт, — каже Елла Іванова. — Це дуже смачно! А готується найпростіше. Подавайте до чаю чи кави.
Десерт на основі паски
1 паска
2−3 яйця
200 г молока
30 г цукру
Нарізаємо паску на шматочки, з'єднуємо молоко, яйця та цукор, і в цій суміші обмочуємо скибочки паски, все це запікаємо, зверху заливши сумішшю, що залишилася.
Запікаємо у духовці при 180 градусах 15−20 хвилин.
Під час подачі можна посипати цукровою пудрою.
І смачного!
Раніше Елла Іванова розповіла, як зробити чудові сухарики з паски.
Читайте також: Апетитні сирники з полуницею за рецептом Євгенія Клопотенка: чудовий сніданок для малюків та дорослих
Фото з альбому Елли Іванової
271Читайте нас у Facebook