- 10:19 На якому каналі дивитись онлайн «Ільвес» — «Шахтар»: розклад трансляцій та прогноз на матч кваліфікації Ліги Європи
- 09:56 Телешоу «Супермама» викликало скандал у прокуратурі: що сталося
- 09:31 У Міноборони розповіли, що військовозобов'язаний має зробити насамперед після сплати штрафу у «Резерв+»
- 09:07 «Довірливі „трампождуни“ дочекалися чергової обіцянки»: Андрій Клименко — про 50 днів фори для путіна від Трампа
- 08:42 Після вечірніх нальотів на Дніпро та Чернігів «Шахеди» всю ніч атакували Запоріжжя
- 08:16 У Тельців день буде продуктивним, а Ракам може завадити емоційна нестабільність: гороскоп на 15 липня
- 14.07 22:34 Володар «Золотого м'яча» майже у 40 років підписав контракт із європейським грандом
- 14.07 22:27 Як їсти знамениті ласощі французької кухні: правила етикету допоможуть вам почуватися комфортно
- 14.07 22:00 Банановий пиріг — ніжний смак літа: готується дуже просто
- 14.07 21:31 Серце розривається: Селена Гомес порушила мовчання у соціальних мережах
- 14.07 21:02 Вони їдять піцу та пасту щодня, але не набирають вагу: ці секрети італійців ви точно не знали
- 14.07 20:45 «З моїми вітражними годинниками не раз траплялися дива», — мисткиня Марія Румілова
Корисний запашний хліб з насінням: за цим рецептом вийде у кожної господині

Багато хто вважає, що приготування хліба займає багато часу через дуже складний процес. Але насправді це простіше, ніж здається. І коли спробуєте вдома спекти хліб, ви переконаєтеся в цьому. Цей домашній хліб з насінням такий смачний, що будете готувати його щотижня, впевнена фудблогерка Світлана Климовська.
Складники:
300 г борошна вищого ґатунку
100 г цільнозернового борошна
60 г житнього борошна
25 г цукру
10 г солі
20 г пресованих дріжджів
275 г води
50 г вершкового масла
50 г насіння льону
70 г насіння соняшника + 20 г для посипання
Приготування:
Насіння підсушити в духовці. В чаші міксера з’єднати всі сухі інгредієнти, масло та половину води. Почати заміс, поступово додавати воду. Коли тісто стане еластичне й легко відходитиме від стінок чаші, всипати насіння, розмішати.
При ручному замісі. Потрібно розчинити дріжджі в теплій воді, додати сіль, цукор. Поступово всипати борошно й замішувати тісто. Тісто перекласти в миску, накрити рушником та залишити при кімнатній температурі на 30 хв.
Тісто розділити на дві частини. Закруглити дві заготовки. Викласти на деко, вистелене пергаментом, швом вниз. Хліб також можна випікати у формах. Якщо форм нема, просто на деку. Деко з хлібом поставити у вимкнену духовку підходити на 1,5 години. Накрити рушником. Перед випічкою хліб обережно змастити водою та притрусити насінням. Зробити зверху надріз. Випікати при 220 градусах 20−30 хв. Повністю охолодити.
А кулінарка Марина Хвіль раніше ділилася своїм рецептом цибулевого пшенично-житнього хліба.
682Читайте також: Даруємо паскам друге життя: хлібний пудинг з пасок за рецептом Ольги Рябенко — неймовірний смачний і незвичайний десерт
Читайте нас у Facebook