- 11:03 Дипломат замість генерала: Зеленський змінив секретаря РНБО
- 10:56 «Мамин рецепт» малосольних огірків від Івана Янюка: смакота, яку можна їсти вже на другий день
- 10:23 Операція «Вісла» визнана депортацією: спадкоємці депортованих з Польщі в 1944—1951 роках українців отримають компенсації
- 09:54 Демобілізації не буде? Що сказав Зеленський про терміни служби в ЗСУ
- 09:40 Скандал у Черкасах: тренерка з танців програла в казино понад мільйон гривень, зібраних на поїздку дітей до Грузії
- 09:26 Пенсія і соцдопомога: чи зміниться сума виплат у серпні
- 08:54 Окупанти вночі били по Запоріжжю та Чугуєву: є загиблі та поранені
- 08:17 Ракам знадобиться дружня порада, а Стрільцям настав час зайнятися своїм здоров'ям: гороскоп на 18−19 липня
- 17.07 22:27 Наймодніший сувенір-2025: як вибрати подарунок
- 17.07 21:59 Чудова заправка для салатів: готується просто і швидко
- 17.07 21:29 Дженніфер Лопес святкуватиме день народження концертом у Туреччині
- 17.07 21:00 Робіть це під час ходьби й можете за місяць втратити до 4 кілограмів ваги
Корисні кабачкові чіпси з духовки: можна тим, хто на дієті

Ви любите чипси, але шукаєте більш здорову альтернативу? Тоді запечені в духовці кабачкові чипси вам підійдуть! Вони хрусткі, смачні та ідеальний варіант замість традиційних картопляних чипсів, які можуть негативно впливати на здоров'я. Приготувати досить просто і займає близько 15 хвилин. Час випікання становить близько 40 хвилин, тому ви зможете насолоджуватися хрусткими чипсами менш ніж за годину, пише видання leckerschmecker.
Нам потрібно:
- 2 великих кабачки
- 2 столові ложки оливкової олії
- 1 чайна ложка морської солі
- ½ чайної ложки перцю
- ½ чайної ложки порошку паприки за бажанням
Приготування:
Розігрійте духовку до 120 °C і застеліть деко папером для випікання. Кабачки помийте і наріжте тонкими скибочками (товщиною приблизно 2−3 мм). Чим тонше скибочки, тим хрусткішими будуть чипси. Помістіть скибочки в миску, додайте оливкову олію і добре перемішайте, щоб усі скибочки були покриті олією. Рівномірно розподіліть скибочки на деку, не накладаючи один на одного. Приправте морською сіллю, перцем і за бажанням порошком паприки.
Запікайте чипси з кабачків близько 40 хвилин, поки вони не стануть золотисто-коричневими й хрусткими. Час від часу перевертайте їх, щоб вони рівномірно пропеклися. Дайте чипсам ненадовго охолонути, а потім подавайте їх теплими.
Також радимо приготувати корисні чипси з баклажанів, або домашні морквяні чипси, які сподобаються і дорослим, і дітям.
520Читайте нас у Facebook