- 15:01 Я стану частиною армії: Ектор Хіменес-Браво вразив зізнанням
- 14:49 Надбаний у росії та білорусі трудовий стаж віднині враховуватимуть при призначенні пенсії в Україні, — рішення Кабміну
- 14:21 Будемо чинити опір: чергова скандальна заява Орбана щодо членства України в ЄС
- 13:52 Європейські лідери намагаються утримати Трампа від поспішних домовленостей з путіним
- 13:32 Вічна війна: в Європі повідомляють, що влада України готується до багаторічного протистояння з рф
- 13:11 Володар «Золотого м'яча» купив собі дуже дороге авто за половину денної зарплати
- 13:05 Ліниві пиріжки: простий рецепт ситної страви, яку можна приготувати за 15 хвилин
- 12:46 «Розмови про війни, в яких знову й знову воюватимуть наступні покоління українців, створюють хибне відчуття безнадії, а саме цього прагне ворог», — Валерій Пекар
- 12:42 Окупанти вдарили по гідротехнічних спорудах та прикордонних селах на Сумщині
- 12:20 «У Трампа зараз немає нічого, що б запропонувати путіну, а у путіна — Трампу», — політолог Олег Саакян
- 11:59 ПриватБанк змінює правила переказів: що потрібно знати клієнтам
- 11:33 «Тільки вони знають деталі»: Трамп обіцяє переговори щодо України у Ватикані
«Ідеальна страва літа»: окрошка на айрані від переможця «МастерШефа»

Відомий кулінар Вадим Бжезинський, який раніше розповів, як готувати шоколадний брауні, поділився рецептом приготування окрошки.
«ОʼКРОШКА яку ви повинні спробувати! Ідеальна страва літа! рецептів безліч, а я вам пропоную саме цей!» — написав він.
Інгредієнти:
— картопля середня — 3−4 шт
- яйце куряче — 8−10 шт
- ковбаса — 300 г
- огірок свіжий-3−4 шт
- редис- 250 г
- зелена цибуля
- горошок зелений
- кріп-пучок
- айран-1л (обовʼязково спробуйте з ним)
- вода мінеральна газована -1.5л
- гірчиця гостра-2ст.л
- лимон (сік)-1ст.л
- сіль, перець за смакомСпосіб приготування:
Відварену картоплю нарізаємо кубиком. Відварені яйця (білок) нарізаємо, жовток перетираємо окремо (так смачніше, повірте!). Нарізаємо кубиками варену ковбаску. Огірки, редиску нарізаємо дрібними кубиком або тонкими кружальцями. Далі зелень (цибулю, кріп, горошок). Змішуємо всі нарізані інгредієнти, додаємо сіль, перець за смаком, сметану, гірчиця та лимонний сік, добре перемішуємо, вливаємо айран та мінеральну воду, знову перемішуємо доводимо до смаку. Готово, смачного! Подавайте охолодженою!
Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати м’ясну збірну окрошку, холодний буряковий суп із руколою, а також холодний огірковий суп.
Ілюстративне фото
665Читайте нас у Facebook