ПОИСК
Книга рецептів

Цибулевий омлет: ідеальний для сніданку у вихідний день

22:25 6 червня 2024
Цибулевий омлет

Зелена цибуля надає стравам особливого смаку. У салатах з огірків і помідорів, заправлених ароматною домашньою соняшниковою олією, вона незамінна. Додавайте зелену цибульку до молодої картоплі, посипайте нею голубці, подаючи їх до столу. Овочевий суп, юшка та борщ із нею теж поєднуються чудово.

Дуже смачна страва — цибулевий омлет. Використовуйте дрібно нарізану зелену цибулю в досить великій кількості. Піддаючи цибулю тепловій обробці, ви позбавляєте її гіркоти, а ось запах стає ще яскравішим і апетитнішим. Такий омлет можна готувати не тільки з курячих, а й перепелиних яєць.

Рецептом страви поділилася кулінарка Ардія Діаманті.

- Такий омлет красивий і смачний, — каже Ардія Діаманті. — Подавайте його з улюбленою свіжою зеленню. Наприклад, із базиліком або руколою.

Цибулевий омлет

РЕКЛАМА
  • 2 яйця
  • Столова ложка молока
  • Цибуля — за смаком
  • Сіль
  • Олія для смаження

Яйця збийте з молоком і додайте дрібно нарізану зелену цибулю. Вилийте на сковорідку з гарячою олією. Смажте до готовності. Подавайте із зеленню та свіжими овочами — наприклад, із томатами й огірками.

І смачного!

РЕКЛАМА

Нагадаємо рецепт грецького пирога зі шпинатом і сиром.

Фото з альбому Ольги Сметанської

РЕКЛАМА

715

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів