Цибулевий омлет: ідеальний для сніданку у вихідний день
Зелена цибуля надає стравам особливого смаку. У салатах з огірків і помідорів, заправлених ароматною домашньою соняшниковою олією, вона незамінна. Додавайте зелену цибульку до молодої картоплі, посипайте нею голубці, подаючи їх до столу. Овочевий суп, юшка та борщ із нею теж поєднуються чудово.
Дуже смачна страва — цибулевий омлет. Використовуйте дрібно нарізану зелену цибулю в досить великій кількості. Піддаючи цибулю тепловій обробці, ви позбавляєте її гіркоти, а ось запах стає ще яскравішим і апетитнішим. Такий омлет можна готувати не тільки з курячих, а й перепелиних яєць.
Рецептом страви поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
- Такий омлет красивий і смачний, — каже Ардія Діаманті. — Подавайте його з улюбленою свіжою зеленню. Наприклад, із базиліком або руколою.
Цибулевий омлет
- 2 яйця
- Столова ложка молока
- Цибуля — за смаком
- Сіль
- Олія для смаження
Яйця збийте з молоком і додайте дрібно нарізану зелену цибулю. Вилийте на сковорідку з гарячою олією. Смажте до готовності. Подавайте із зеленню та свіжими овочами — наприклад, із томатами й огірками.
І смачного!
Нагадаємо рецепт грецького пирога зі шпинатом і сиром.
Фото з альбому Ольги Сметанської
720Читайте нас у Facebook