- 15:57 Дзеркальні серця та довжелезний шлейф: подробиці виступу гурту «Циферблат» на «Євробаченні»
- 15:45 Де і коли безкоштовно дивитися «Шахтар» — «Динамо»: розклад трансляцій та прогноз на фінал Кубка України
- 15:22 Стамбульський синдром: чим закінчаться «переговори» Зеленського і путіна
- 14:53 Відповідальність за мир у руках путіна: в Італії звернулись до глави кремля
- 14:23 Європа хоче бути присутньою на переговорах щодо миру в Україні, — ЗМІ
- 13:54 Мир або санкції: Макрон поставив Кремль перед вибором
- 13:21 300 гривень надбавки до пенсії на місяць до 70 років: хто може отримати надбавку до пенсії, не прив’язану до цього віку
- 12:56 Разом з українцями: син Софії Ротару несподівано вийшов на зв’язок, а її сестра розповіла, де зараз знаходиться легенда
- 12:20 «Ми загинемо в ядерному апокаліпсисі?»: під час холодної війни жителі містечка Фульда на кордоні між НДР і ФРН боялися підходити до каналізаційних люків
- 12:07 Близнюкам — «Туз Кубків», Козорогам — «Король Пентаклів», Рибам — «Закохані»: Таро-прогноз та поради карт на тиждень до 18 травня
- 12:02 Помер відомий футболіст і тренер, який забив легендарний гол ударом з 77 метрів
- 11:51 Перемір’я до кінця доби або жорсткі санкції: Німеччина поставила ультиматум рф
Цибулевий омлет: ідеальний для сніданку у вихідний день

Зелена цибуля надає стравам особливого смаку. У салатах з огірків і помідорів, заправлених ароматною домашньою соняшниковою олією, вона незамінна. Додавайте зелену цибульку до молодої картоплі, посипайте нею голубці, подаючи їх до столу. Овочевий суп, юшка та борщ із нею теж поєднуються чудово.
Дуже смачна страва — цибулевий омлет. Використовуйте дрібно нарізану зелену цибулю в досить великій кількості. Піддаючи цибулю тепловій обробці, ви позбавляєте її гіркоти, а ось запах стає ще яскравішим і апетитнішим. Такий омлет можна готувати не тільки з курячих, а й перепелиних яєць.
Рецептом страви поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
- Такий омлет красивий і смачний, — каже Ардія Діаманті. — Подавайте його з улюбленою свіжою зеленню. Наприклад, із базиліком або руколою.
Цибулевий омлет
- 2 яйця
- Столова ложка молока
- Цибуля — за смаком
- Сіль
- Олія для смаження
Яйця збийте з молоком і додайте дрібно нарізану зелену цибулю. Вилийте на сковорідку з гарячою олією. Смажте до готовності. Подавайте із зеленню та свіжими овочами — наприклад, із томатами й огірками.
І смачного!
Нагадаємо рецепт грецького пирога зі шпинатом і сиром.
Фото з альбому Ольги Сметанської
734Читайте нас у Facebook