Полуничне морозиво з двох інгредієнтів: без молока, цукру, яєць та вершків
Домашнє морозиво — мрія всіх дітей. Але не всі батьки хочуть його готувати, вважаючи, що це складно. Перша відмовка: мовляв, немає морожениці. Хоча її наявність зовсім не обов'язкова. Друга — це скільки часу піде! Куди простіше купити готові ласощі в магазині.
Кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова розвіює стереотипи, ділячись рецептом морозива всього з двох інгредієнтів. Так, це не міф! Елла Іванова любить експериментувати із продуктами, відкриваючи нові смаки. Її рецепти максимально прості у втіленні — і це дуже цінно. Багато часу витрачати на кухні ніхто не хоче. Інгредієнти, які вона використовує, зазвичай доступні більшості.
— Приготуємо дуже смачне полуничне морозиво, — каже Елла Іванова. — Це смак дитинства. Готується воно без молока, цукру, вершків та яєць. Тільки два інгредієнти — полуниця та банани. Подавайте таке морозиво у гарній креманці. За бажання можете прикрасити листочками свіжої м'яти.
Полуничне морозиво
- 2 банани
- 300 г полуниці
Фрукти миємо, нарізаємо, заморожуємо. Збиваємо у блендері. І смачного!
Порадуйте також рідних приголомшливим абрикосовим сорбетом, який улітку навіть краще, ніж морозиво.
Фото з альбому Елли Іванової
283Читайте нас у Facebook