- 21:29 Дженніфер Лопес святкуватиме день народження концертом у Туреччині
- 21:00 Робіть це під час ходьби й можете за місяць втратити до 4 кілограмів ваги
- 20:55 «Шахтар» зіграв у гостях внічию з «Ільвесом» і вийшов у відборі Ліги Європи на турецького гранда: відеоогляд матчу
- 20:35 Він мав позивний «Меджик», що означає чарівник: під Куп’янськом поліг 28-річний воїн з Запоріжжя
- 20:07 Консервовані огірки з кетчупом: незвично, але дуже смачно
- 19:39 Україна розгортає десятки тисяч перехоплювачів, щоб зупинити російські «Шахеди»
- 19:14 Вперше за довгий час: популярна телеведуча звернулася до мережі
- 19:02 Близнюкам — «Дама мечів» та рішучість, Терезам — «Лицар Жезлів» та бурхливі емоції: Таро-прогноз на 18 липня
- 18:44 путін вже відповів на ультиматум Трампа: аналітик пояснив задум кремля
- 18:30 У Польщі закривають притулки для українських біженців
- 18:25 Вірю в нас: популярна акторка у ролі провідниці вразила мережу
- 18:10 «Ідеальні» чорничні синнабони від Світлани Левицької
Торт «Три склянки» на основі кефіру — справжня знахідка і для початківців, і для досвідчених господарок

Після того, як відома кулінарка розповіла, як приготувати торт «Наполеон», сайт «На Пенсії» поділився рецептом торту «Три склянки». Цей торт справжня знахідка для початківців та досвідчених господинь. Інгредієнти вимірюються склянками, ваги не знадобляться.
Інгредієнти:
Для тіста:
• кефір — 1 склянка
• цукор — 1 склянка
• борошно — 1 склянка
• розпушувач — 1 ч. л.
• сіль — щіпка
• яйце — 1 шт.
• олія — 50 мл
• какао — 2−3 ст. л.Для крему:
• сметана (жирна) — 350 г
• цукрова пудра — 3−4 ст. л.
• ванільний цукор — 1 пакетик
• загусник для сметани (якщо сметана не жирна) — 1 пакетикДля прикрас:
• шоколад — 90−100 г
Приготування:
1. Візьміть глибоку миску, вбийте яйця, додайте щіпку солі та цукор, збийте масу звичайною вилкою.
2. Влийте кефір кімнатної температури та перемішайте.
3. Частинами введіть просіяне борошно з розпушувачем і какао. Тісто має вийти як сметана.
4. Форму для запікання змастіть вершковим маслом або олією і перелийте в неї тісто.
5. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 35−40 хвилин.
6. В окремій мисці змішайте сметану, цукрову пудру, ванільний цукор і загусник.
7. Корж розріжте на 3 частини і змастіть кремом. Зверху прикрасьте шматочками шоколаду.
8. Щоб торт був соковитим та м’яким, відправте його на кілька годин у холодильник.
Цей торт виходить дуже смачним та ніжним, ваші рідні та гості точно цікавитимуться, з яких інгредієнтів вам вдалося приготувати такий шедевр.
Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати домашнє морозиво за 20 хвилин.
23831Читайте нас у Facebook