- 13:32 Сила, яку не зламати: відомий шеф-кухар вразив зверненням до мережі
- 13:11 Туристка з України загинула на пляжі в Албанії, рятуючи доньку, що тонула
- 12:46 Кабачкова запіканка з курячим фаршем: сезонні ласощі від відомої фудблогерки з Житомира
- 12:20 Укриття не для всіх: кого й чому не пускають в бомбосховища під час обстрілів, чи законно це і куди скаржитись
- 12:01 Овнам та Тельцям — бонуси, Скорпіонам — підробіток: фінансовий гороскоп на тиждень 14 — 20 липня
- 11:30 путін попередив Трампа про ескалацію на сході України протягом наступних 60 днів
- 11:11 Німеччина скорочує фінансову підтримку новоприбулим біженцям з України: скільки й коли платитимуть «по-новому»
- 11:02 Не переглядатимуть кандидатуру: комісія БЕБ пояснила своє рішення
- 10:44 Російський агент мав намір підірвати багатоповерхівку у Рівному
- 10:19 На якому каналі дивитись онлайн «Ільвес» — «Шахтар»: розклад трансляцій та прогноз на матч кваліфікації Ліги Європи
- 09:56 Телешоу «Супермама» викликало скандал у прокуратурі: що сталося
- 09:31 У Міноборони розповіли, що військовозобов'язаний має зробити насамперед після сплати штрафу у «Резерв+»
Котлети з цвітної капусти: ніжні, ситні та готуються швидше за м'ясні

Овочеві котлети стали вже класикою. Якщо їх правильно приготувати, вони вийдуть смачні та ситні. А готуються навіть швидше за м'ясні. Такі котлети сподобаються і дітям, і дорослим.
Цвітна капуста швидко темніє, тому купуйте її, якщо збираєтесь готувати котлети сьогодні-завтра, а не за тиждень. Інакше темні місця доведеться обрізати.
Рецептом овочевих котлет поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка постійно експериментує з продуктами у пошуках простих та вдалих рецептур.
— Ці котлети ніжні та ситні, — каже Елла Іванова. — Приготуйте — і переконайтесь самі. Підсмажені на олії котлети викладайте спочатку на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
Котлети з цвітної капусти
500 г цвітної капусти
1 яйце
1 столова ложка подрібненої петрушки
40 г борошна
Сіль
Білий перець
Суцвіття капусти відварити протягом двох хвилин у підсоленій воді. Трохи остудивши, пропустити через м'ясорубку, додати яйце, білий перець, подрібнену петрушку та борошно. Смажити на сковороді приблизно по 4 хвилини з кожного боку.
І смачного!
Раніше кулінарка Ардія Діаманті поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом плескавиці — пласкої котлети по-балканськи, яка може стати однією з ваших улюблених страв.
Фото Елли Іванової
804Читайте нас у Facebook