Ніжна корейська кава «Dalgona»: ви можете приготувати її лише з 3 інгредієнтів
Яких тільки рецептів заварювання кави не існує. Ось, наприклад, «мармурова» кава зі згущеним молоком, чорносливом і сіллю. Або кава з молоком і лавандою. А ця кава родом з Південної Кореї. Напій складається з розчинної кави, збитої до пишної консистенції з цукром і окропом, та молока. Назва «Dalgona» відноситься до корейських кавових цукерок, адже напій нагадує їх смак і колір. Цей простий у приготуванні десерт став хітом у соціальних мережах TikTok та Instagram. З трьох простих інгредієнтів виходить ефектний делікатес, пише Glos Wielkopolski.
Інгредієнти:
- 1 столова ложка розчинної кави,
- 50 мл гарячої води,
- 1 столова ложка білого кристалічного цукру,
- 1 стакан молока.
Приготування:
У високу ємність висипати ложку розчинної кави, додати гарячу воду та цукор. За допомогою ручного блендера або міксера збивайте приблизно 2 хвилини, доки не утвориться пишний і легкий кавовий крем. Нагрійте молоко в каструлі і перелийте його в склянку. Потім на молоко потрібно викласти збиту каву.
Нагадаємо про ідеальний час пити каву, нутриціологиня розповіла, коли пити каву корисно, а коли ні.
2082Читайте нас у Facebook