- 17.07 22:27 Наймодніший сувенір-2025: як вибрати подарунок
- 17.07 21:59 Чудова заправка для салатів: готується просто і швидко
- 17.07 21:29 Дженніфер Лопес святкуватиме день народження концертом у Туреччині
- 17.07 21:00 Робіть це під час ходьби й можете за місяць втратити до 4 кілограмів ваги
- 17.07 20:55 «Шахтар» зіграв у гостях внічию з «Ільвесом» і вийшов у відборі Ліги Європи на турецького гранда: відеоогляд матчу
- 17.07 20:35 Він мав позивний «Меджик», що означає чарівник: під Куп’янськом поліг 28-річний воїн з Запоріжжя
- 17.07 20:07 Консервовані огірки з кетчупом: незвично, але дуже смачно
- 17.07 19:39 Україна розгортає десятки тисяч перехоплювачів, щоб зупинити російські «Шахеди»
- 17.07 19:14 Вперше за довгий час: популярна телеведуча звернулася до мережі
- 17.07 19:02 Близнюкам — «Дама мечів» та рішучість, Терезам — «Лицар Жезлів» та бурхливі емоції: Таро-прогноз на 18 липня
- 17.07 18:44 путін вже відповів на ультиматум Трампа: аналітик пояснив задум кремля
- 17.07 18:30 У Польщі закривають притулки для українських біженців
Грибний крем-суп: ніяких вершків та плавленого сиру додавати не потрібно

Сезон білих грибів став джерелом натхнення для багатьох гурманів. Фото грибів та страв із них у соціальних мережах бурхливо обговорюються.
Супи, грибні паштети, мариновані гриби — скільки усього можна приготувати! До речі, все це готується досить просто.
Грибний суп — один з фаворитів грибного сезону. Він смачний та запашний. А що ще потрібне?
Рецептом вишуканої страви поділилася кулінарка Елла Іванова.
— Це один із моїх улюблених супів, — каже Елла Іванова. - Готується він без додавання вершків та плавленого сиру, тому не такий жирний та калорійний.
Крем-суп
300 г відварених білих грибів
1 картоплина
1 цибулина
1 морквина
Сіль
Перець білий
Сушений часник
50 г вершкового масла із зеленню
Відварити до готовності порізані на невеликі шматочки гриби та обсмажити на сковороді. Додати в овочевий бульйон з картоплі, цибулі та моркви. Наприкінці додати вершкове масло із зеленню, сіль, білий перець та сушений часник.
Збити блендером до однорідної консистенції.
Подавати із сухариками або з хлібом.
І смачного!
Раніше Елла Іванова розповідала як заморозити білі гриби для супу.
Читайте також: Суп з боровиків: такої смакоти ви ще не куштували
Фото з альбому Елли Іванової
836Читайте нас у Facebook