- 00:01 Колишній клуб Реброва переміг «Манчестер Юнайтед» та через 41 рік завоював єврокубок: відеоогляд фіналу Ліги Європи
- 21.05 22:26 Синдром останнього шматочка на блюді: брати чи не брати?
- 21.05 21:59 Фантастично смачний салат зі спаржею: такого ви ще не куштували
- 21.05 21:29 «Мені не подобається»: Гвінет Пелтроу розповіла про свої стосунки з Меган Маркл
- 21.05 21:02 Малина виросте великою та солодкою: полийте її цим простим добривом
- 21.05 20:35 Пішов в ЗСУ після того, як росіяни вбили маму: на війні загинув 22-річний воїн із Сумщини
- 21.05 20:09 Свіжість у кожному шматочку: простий, корисний та смачний салат за лічені хвилини
- 21.05 19:54 Скорпіонам — «Королева Пентаклів», Козорогам — «Король Кубків», а Тельцям — «Верховна Жриця»: Таро-прогноз та поради карт на 22 травня
- 21.05 19:46 Вперше показали стрільбу «супергармати» Кім Чен Ина: про що сказали кадри спеціалісту
- 21.05 19:21 Мирні переговори чи пастка часу: США надають кремлю перевагу у війні
- 21.05 19:08 Приречені на злидні? Чому індексація не рятує пенсіонерів від бідності
- 21.05 18:58 «Чекаю на дзвінок»: популярна модель та волонтерка подала заявку на «Холостяка»
Диво-сухарики з пасок до чаю та кави: смачно так, що не відірватися

Якщо ви приготували або купили багато пасок, а, можливо, вам хтось ще й підніс як частування, приготуйте сухарики. Вони такі смачні, що ви не зможете відірватися. А готуються легко та швидко. У цьому зможете переконатись самі.
До речі, сухарики з пасок можна приготувати лише раз на рік. Скористайтеся моментом. До чаю та кави це дивовижне доповнення.
Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом ласощів, які вам сподобаються. Користуйтеся перевіреними рецептами кулінарів — і ви не зіпсуєте продукти, які коштують недешево, а також не змарнуєте свого часу. Готуйте із задоволенням — це дуже важливо.
Диво-сухарики з паски до чаю та кави
Подрібнити в блендері суху паску, що залишилася після свята. Сушити при температурі 170 градусів у духовці 10−15 хвилин.
Вимикаємо духовку й нехай сухарі стоять у духовці. Такі сухарики ідеальні для десертів.
Частину паски можна порізати на скибочки та теж підсушити. Такі сухарики підійдуть для чаювання.
Смачного!
А шеф-кухарка Валентина Кущ (Валя Саєнко) запропонувала свій смачний спосіб «утилізації» пасок, що зачерствіли.
Читайте також: Тістечка «картопля» з сухої паски: чудова ідея від досвідченої кулінарки
Фото Елли Іванової
884Читайте нас у Facebook