- 20:32 Все життя присвятив армії: на війні поліг захисник із Хмельниччини
- 20:24 «Фарфорова сюїта „Наталка Полтавка“ йшла на експорт», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 20:06 Фокача з сардинами: порадуйте рідних смакотою
- 19:58 Чемпіонат України з футболу, 30-й тур, 23 — 25 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 19:46 В Ужгороді студент наклав на себе руки через не складене НМТ
- 19:44 Все у наших руках: Україна може знищити найближчим часом три російських Ту-95МС
- 19:21 Окупанти випробували свій новий дрон: полігоном стала Одеса
- 18:57 Ракам — «Утримання» та сюрприз, Козерогам — «Трійка Кубків» та прибуток: Таро-прогноз на 25 травня
- 18:24 Торгові війни: США та КНР наближуються до компромісу
- 18:11 У росіян є чотири місяці: що кажуть аналітики про літній наступ окупантів
- 18:07 У футболіста збірної України народився син
- 17:39 Як переселенцям одержати «декретні», якщо роботодавець залишився на окупованій території: пояснюють юристи
Цю страву готують навіть мішленівські кухарі: просто, швидко та смачно

Ферментовані овочі дуже корисні та смачні, а таку незвичну страву, як маринована селера, готують навіть у мішленівських ресторанах. Цей делікатес готує і легендарний британський кулінар Гордон Рамзі, рецепти якого користуються популярністю в усьому світі. Мариновану селеру можна додавати в салати, вона ідеально пасує до запеченої курки та інших страв.
Кулінарка Елла Іванова запропонувала свою версію рецепта маринованої селери. Готується страва швидко та просто. У цьому ви можете переконатися особисто, приготувавши її, коли у вас буде хоч трохи вільного часу. Можливо, ви захочете приготувати мариновану селеру не раз.
Маринована селера
- Селера (стебла)
Для маринаду
- 1 літр води
- 1 чайна ложка солі
- 1 столова ложка цукру
- 1 столова ложка яблучного або винного оцту
- Перець горошком
- 2 лаврові листки
- Перчик «чилі»
- 1 зубчик часнику
- Імбир (за смаком)
Маринад із вищевказаних інгредієнтів доводимо до кипіння. Заливаємо стебла селери. Охолоджуємо. Накриваємо харчовою плівкою і ставимо на ніч у холодильник.
І смачного!
Нагадаємо рецепт делікатесного в'яленого буряка.
Фото з альбому Елли Іванової
1494Читайте нас у Facebook