- 16:31 «Я був з ним у полоні»: завдяки акції на підтримку військовополонених і зниклих безвісти у Варшаві вдалося дізнатися про долю солдата з Полтавщини
- 16:06 Сирні булочки: з будь-якою начинкою та без шкоди для фігури
- 15:57 Тобі личить: колишня учасниця «Холостяка» чекає на дитину
- 15:24 Трамп заявив лідерам Європи, що переконаний у перемозі росії, попри втрату темпу її наступу на фронті, — ЗМІ
- 14:51 «Сьогодні треба говорити не про припинення війни, а про перемогу України. Якщо не говорити про перемогу — буде поразка», — Андрій Клименко
- 14:23 Пенсія за віком: чому вона така маленька та як можна збільшити її розмір
- 14:20 Детективів НАБУ підозрюють у приховуванні елітних квартир, сприянні ухилянтам та виводі коштів за кордон, — «Інформатор»
- 14:01 Навіщо в салоні автомобіля потрібні використані чайні пакетики: лайфхак від водіїв із великим стажем
- 13:58 Стрільба в США: у Вашингтоні вбили двох ізраїльських дипломатів
- 13:32 У США не відмовилися від ролі посередника в Україні: що про це відомо
- 13:09 «Ми так намагалися вберегти наших дітей від новин про війну, що пропустили щось дуже важливе. І продовжуємо пропускати», — Інна Совсун
- 12:44 Відомий російський хокеїст помер за кермом автомобіля
Ароматна домашня приправа: проста в приготуванні та дуже бюджетна

Домашні приправи — справжня знахідка для тих, хто віддає перевагу натуральній їжі. У цій приправі все натуральне. Готується вона досить легко.
Рецептом ароматної домашньої приправи поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні. Вона пропонує перевірені рецепти, і це дуже важливо, щоб не зіпсувати продукти, які коштують недешево, і не марнувати час. Завжди цікавтеся думкою близьких людей, вони також допоможуть вам довести рецепт до ідеального смаку.
Ароматна домашня приправа
- 3 моркви
- 1 болгарський перець
- Зелень (можна використовувати стебла)
- 2 зубчики часнику
- Перець чилі
- Перець мелений
- Додайте улюблені спеції
Моркву запікаємо до напівготовності. З'єднуємо з рештою інгредієнтів. Пропускаємо через блендер. Додаємо приблизно 400 г великої солі та з'єднуємо. Розкочуємо пласт між двома листами пергаменту. Сушимо при температурі 100 градусів приблизно годину.
Додаємо в супи та інші страви.
Смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася рецептом страви, яку готують мішленівські кухарі — маринована селера.
Фото з альбому Елли Іванової
309Читайте нас у Facebook