- 00:01 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 23.06 22:38 Ломаченко відреагував на ракетний обстріл рідного міста: про російських нелюдів ані слова
- 23.06 22:27 Чи варто купувати дві однакові речі різних кольорів: у пріоритеті колір, який освіжає
- 23.06 22:00 Королівські ласощі: готуються дуже просто
- 23.06 21:31 «Брудом поливають ті, які у своєму житті нічого не досягли!»: новий образ Тіни Кароль не залишив байдужими українців
- 23.06 21:02 Не викидайте гнилі помідори: можете використати їх у саду
- 23.06 20:35 Майже три роки чекали на диво: в бою на Донеччині загинув слюсар із Черкащини
- 23.06 20:07 Картопляний салат з яйцями: простий та смачний рецепт, який точно вам сподобається
- 23.06 19:44 Зможуть використовувати до 800 «Шахедів»: рф у рази збільшує виробництво дронів
- 23.06 19:19 Чекають страшні випробування: популярна акторка заспівала гімн на вершині Говерли
- 23.06 19:18 «росія знущається з пам'яті загиблих»: глава МВС — про обмін тілами та цинізм ворога
- 23.06 19:04 Дівам — «Трійка жезлів» та підбиття підсумків, Скорпіонам — «Сонце» та заряд енергії: Таро-прогноз на вівторок, 24 червня
Полуниця у желе: неймовірно ніжний десерт для любителів «Битого скла»

Відома фудекспертка Світлана Левицька, яка раніше виклала рецепт слойок з кремом, розповіла, як приготувати полуницю у желе.
«Полуниця у желе! Edition для любителів битого скла. Зберігайте. Неймовірно ніжний десерт, який готується легко, а виглядає оригінально!» — написала вона.
Інгредієнти:
- Полуниця — скільки влізе в пляшку
- Желатин — 18 г
- Вода — 150 мл
- Сметана — 350 г
- Згущене молоко — 150 г
- Цукрова пудра — 100−150 гСпосіб приготування:
«Нанизуємо полуницю на шпажки й викладаємо в обрізану пряму, не фігурну пластикову пляшку. Я для надійності просушила її серветкою. Желатин заливаємо водою й залишаємо набрякнути. Змішуємо сметану, згущене молоко і пудру до однорідності. Желатин розчиняємо на вогні (не кип’ятимо!) і вливаємо до суміші. Заливаємо полуницю, охолоджуємо до повного застигання. Розрізаємо пляшку, дістаємо желе, нарізаємо — і подаємо», — розповіла фудекспертка.
Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати торт «Бите скло» з печивом. Його обов'язковими інгредієнтами є сметана чи вершки.
231Читайте нас у Facebook