- 20.06 23:53 Магучих повернулася до Парижа і здобула «срібло» етапу «Діамантової ліги»
- 20.06 23:17 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20.06 22:26 У моді вінтажні будильники: причини популярності цього предмета вас здивують
- 20.06 22:00 Літній салат з незвичайним соусом: смачно, як у найкращому ресторані
- 20.06 21:30 Дженніфер Лопес вперше з’явилася на публіці після фото Бена Аффлека з немовлям
- 20.06 21:01 І ніякої гнилі більше: обприскайте свої помідори цим розчином і забудете про хворобу
- 20.06 20:45 «Весільний віночок вважається сильним оберегом», — майстриня Лідія Мосійчук
- 20.06 20:34 Йому вдалося захопити в полон російського десантника, який творив звірства у Бучі: на Сумщині загинув захисник із Київщини
- 20.06 20:06 Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись
- 20.06 20:02 Один із фаворитів конкурсу на посаду директора БЕБ може мати зв’язки з росією, — ЗМІ
- 20.06 20:01 Новачок УПЛ призначив новим головним тренером іноземця: відома зарплата фахівця
- 20.06 19:54 Скорпіонам — «Сонце», Ракам — «Верховна Жриця», а Тельцям — — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 21 червня
Свіжість у кожному шматочку: простий, корисний та смачний салат за лічені хвилини

Капуста може стати основою для незвичного салату. А цей салат — справжнє джерело вітамінів та мінералів. Капуста покращує травлення, огірки зволожують організм, яйця додають білок, а оливки збагачені корисними жирами. Завдяки такому поєднанню, ви можете насолоджуватися смачною і збалансованою стравою без зайвих хвилювань, ділиться кулінарка Юлія Нік.
Інгредієнти:
• 1 молода капустина
• 4 свіжі огірки
• 2 яйця
• 100 г оливок
• зелень (за смаком)
• сіль (за смаком)
• оливкова олія холодного віджиму
Спосіб приготування:
1. Огірки нарізаємо кружальцями або брусочками, як вам більше до вподоби. Оливки можна залишити цілими або подрібнити. Яйця відварюємо до стану «вкруту», охолоджуємо, очищаємо і нарізаємо кубиками.
2. Шинкуємо молоду капусту тонкими смужками, щоб вона була ніжною та хрусткою одночасно.
3. Додаємо улюблену зелень — це може бути кріп, петрушка чи базилік. Вони не лише доповнять смак, а й зроблять салат ще ароматнішим.
4. Всі інгредієнти акуратно змішуємо у великій мисці, додаємо дрібку солі та поливаємо оливковою олією холодного віджиму.
Готуйте із задоволенням та насолоджуйтесь кожним шматочком!
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати знаменитий американський салат на основі капусти.
1696Читайте нас у Facebook