- 14.06 22:26 Три аксесуари, яким ви подякуєте в подорожі: це зручно і комфортно
- 14.06 21:59 Мариновані огірки на будь-який смак: простий рецепт від гастроблогера
- 14.06 21:30 «Я завжди оберу тебе, крихітко»: суперечка Брукліна Бекхема з Девідом та Вікторією набула серйозних обертів
- 14.06 21:01 Півонії в’януть у вазі: з цим трюком вони радуватимуть вас довше
- 14.06 20:45 «Українські фарфористи створили галерею неймовірних образів вишивальниць», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 14.06 20:32 «Вирушаю „на нуль“. Поки мені не дзвони»: захисник із Сумщини отримав смертельне поранення в бою
- 14.06 20:16 «Живий Нострадамус» зробив похмуре передбачення про майбутнє Меган Маркл
- 14.06 20:05 Галета з грушею і горгонзолою: сміливо подавайте на святковий стіл
- 14.06 20:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 14.06 19:54 Дівам — «Зірка», Стрільцям — «Закохані», а Козорогам — «Мир»: Таро-прогноз та поради карт на 15 червня
- 14.06 19:44 Окупанти похвалилися «труною на гусеницях» на Курському напрямку
- 14.06 19:16 Скоро чекайте на нову соціальну допомогу: хто зможе з липня отримувати по 4500 грн щомісяця
Фокача — це італійський хліб, який готують з того ж тіста, що і основу для піци. Фокача буває круглою, прямокутною, товстою або тонкою — все залежить від вподобань людини, яка готує. Начинку на поверхні фокачі також можна додавати за власними вподобаннями. Або ж приготувати без начинки. Сардини, в’ялені томати, оливки, сир, часник, цибуля, сушені трави — обирайте фокачу на будь-який смак, ділиться кулінарка Світлана Климовська.
Інгредієнти:
- 400 г борошна
- 10 г сухих дріжджів
- 200−220 г теплої води
- 60 г оливкової олії
- Сіль
- 1 баночка португальських або іспанських сардин
- 7 шт. в’ялених томатів
- 30 г пармезану
- Сушений розмарин
- Оливкова олія для змащування
Приготування
У велику миску налити теплу воду, додати дріжджі та розмішати. До води з дріжджами всипати борошно, сіль та влити олію. Замісити м’яке тісто. В комбайні можна замісити насадкою гак. Викласти тісто в миску, змащену оливковою олією, накрити харчовою плівкою та рушником. Поставити в тепле місце на 1 годину.
Вислати пергаментом велике деко 30/25. Викласти тісто і розрівняти руками. Змастити оливковою олією. Накрити рушником та залишити на 30 хв.
Пальцями зробіть на поверхні тіста отвори, але не дістаючи дна. Додати начинку та збризнути олією.
Випікати при 180 градусах до 30 хв. Подавати гарячою.
Раніше новобранець ЗСУ Ектор Хіменес Браво підказав рецепт бюджетної юшки з червоної риби — простої, ароматної і дуже смачної.
334Читайте нас у Facebook